MENU
12:53 | November 10, 2013

Todays Outfit

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day

DSC_5041Hej rara! Nu sitter jag på flygplatsen på väg till MTV Ema med min fina bloggkollega Carro. Var ju tydligen det mest ointressanta ni hört att jag ska dit.. en kommentar, really? Typ rekord, haha. Men pratar på lite om det ändå. Tänkte försöka live-filma under kvällen, så ni får följa med lite. Skriver ett separat inlägg om det sen tror jag så jag inte lovar för mycket, vet ju inte med internetanslutning m.m! Mötte i alla fall upp Oscar och knäppte bilder häromdagen. Så här får ni en dagen look – hoppas ni gillar den! Puss

Translate/ Now I’m at the airport with my blogcolleague Carro waiting for the plane which will take us to Amsterdam and MTV EMA. My thought was to make some live-movies during the night so you can follow us a bit. But I’ll tell you about that in a separate post later, if that will be the case. Don’t know about the wi-fi down there.. I was meeting Oscar the other day and took some photos. So here you have a look, hope you like it! Hugs

DSC_5166

Photo taken by: Oscar Jettman

Skor – Jeffrey Campbell (här), Jeans – Chicy (här), Tröja – Dressmann, Skjorta – Zara
Shoes – Jeffrey Campbell (here), Jeans – Chicy (here), Sweater – Dressmann, Shirt – Zara

44 Responses to “Todays Outfit”

 1. karro on

  Hej Victoria! Hur är Jennie Ellen pumpsen i storleken? Är de normala eller små eller stora? Tänkte beställa online nämligen :)

  Reply
 2. Paola on

  Heeeej! Jag taggade dig helt random att jag ens gör det haha men Rhianna gillade en bild på dig på instagram på fashionkiilla. BA SÅ RU VET! Tyckte det kanske var lite ball och veta :-)

  Reply
 3. Fanny on

  En av dessa bilderna på dig finns med i Tash och Elles berömda blogg theallhateus.com. De är ju stora stilikoner för många, så extra roligt att de gillar din outfit och har med den under sin inspirationssida från 11 november. Å andra sidan, är du grym! Kram!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)