Todays Outfit

IMG_0452Hej rara! Såhär ser jag faktiskt inte ut idag. Men häromdagen! Dagens får ni se senare. Landade i Stockholm i morse med min lillebror William. Vi är här för att umgås med Alex (storasyster) i helgen. Jag ska dock på konferens hela dagen imorgon med Im Next så vi åkte hit en dag tidigare än tänkt. Vita klackar är förövrigt min nya obsession, hur fräscht är det inte! Och ja kombon med dessa jeans och vita klackar kommer ni få se mer av. För att inte tala om min nya beige kappa, känns som ett stort have 2 nu. Puss!

IMG_0419Photos taken by: Rami Hanna

Skor – Jennie-Ellen (här), Jeans – Topshop, Kappa – H&M (här), T-shirt – H&M
Shoes – Jennie-Ellen (here), Jeans – Topshop, Coat – H&M (here), T-shirt – H&M

34 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *