MENU
16:33 | October 31, 2013

Todays Outfit

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day

IMG_0452Hej rara! Såhär ser jag faktiskt inte ut idag. Men häromdagen! Dagens får ni se senare. Landade i Stockholm i morse med min lillebror William. Vi är här för att umgås med Alex (storasyster) i helgen. Jag ska dock på konferens hela dagen imorgon med Im Next så vi åkte hit en dag tidigare än tänkt. Vita klackar är förövrigt min nya obsession, hur fräscht är det inte! Och ja kombon med dessa jeans och vita klackar kommer ni få se mer av. För att inte tala om min nya beige kappa, känns som ett stort have 2 nu. Puss!

IMG_0419Photos taken by: Rami Hanna

Skor – Jennie-Ellen (här), Jeans – Topshop, Kappa – H&M (här), T-shirt – H&M
Shoes – Jennie-Ellen (here), Jeans – Topshop, Coat – H&M (here), T-shirt – H&M

34 Responses to “Todays Outfit”

  • Victoria Törnegren on

   svar: Får väl hoppas på att dem jag väl postar är inspirerande också :)! Skrev om det senast i förra inlägget. Kram!

   Reply
 1. Tina on

  Hej! Tänkte bara säga att Kylie Jenner har postat den här bilden på dig på sin tumblr :)
  Kolla kalifornia-klasss.tumblr.com

  Reply
 2. maria at inredningsvis on

  Dagens snyggaste inlägg helt klart:) gillar din blogg den gör mig glad.

  Om du gillar inrednings inspiration kan du kolla in min blogg:)

  Ha en skön vecka

  ps jag följer dig nu på bloglovin och hoppas du följer tillbaka:)

  LOVE Maria at inredningsvis.se – en blogg om inredning

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)