What I Wore In Paris #2

IMG_9865

IMG_9885

Hallå hallå! Nu ligger jag hemma i sängen efter en längre siesta med Erik. Fasen vad jag inte ska ställa väckaren imorgon känner jag. Snittat fyra timmar per dygn på tok för länge! Här är i alla fall jag framför Eiffeltornet. Enligt mig en av dom vackraste och mest inspirerande byggnaderna i hela världen. En dröm gick i uppfyllelse samtidigt som dessa kort togs! Måste åka tillbaka snart en weekend bara för att njuta, fanns inte tid för det riktigt. Älskar, älskar, älskar Paris. Älskar mina ya solglasögon även. Nu ska jag fortsätta mysa, puss puss.

Translate/ Hello! Now I’m lying in my bed after a longer nap with Erik. This is me in front of the Eiffel Tower, one of the most beautiful buildings in the world. A dream came true when we took these pictures. Need to go back soon, love, love, love Paris. Big hugs!

IMG_9860 (1)

IMG_9871

Photos taken by: Rami Hanna

Kjol – Nelly (här), Tröja – Zara, Väska – Michael Kors, Ring – Dogeared (här), Skor – Zara, Solglasögon – Karen Walker (här)
Skirt – Nelly (here), Sweater – Zara, Bag – Michael Kors, Ring – Dogeared (here),  Shoes – Zara, Sunglasses – Karen Walker (here)

49 Responses to “What I Wore In Paris #2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *