Instagram-Competition with Maybelline

Maybelline

Åh vet ni! Har en superskojig tävling till er. Som ni kanske vet har “Big Eyes”-trenden slagit igenom rätt stort på senaste, skrev ju om den bara för några dagar sedan. Det är alltså en sminkning som går ut på att få ögat att se större ut. Maybelline har en ny serie anpassat för just den trenden, bland annat mascaran ovan. Tävlingen går alltså ut på att ni ska sminka “Big Eyes”-ögon och lägga upp bilden på instagram med min användare @victoriatornegren och hashtaggen #lovebigeyes. Det ni vinner är just Maybelline-kitet med ögonskuggor, mascara och eyeliner. Kom igen och kör igång nu så får jag bli inspirerad av era fina sminkningar inför Blogawards på torsdag, kommer kika in på varje en! Vinnare presenteras på söndag här och på Instagram. Puss

Translate/ I have such a fun competition for you guys. It’s about the Big Eyes-trend I was writing about just a few days ago. It’s a make up with focus on letting the eyes look bigger. Maybelline have a new kit just for that. The competition is about you doing a “big eyes”-make up on yourself. Put the picture on Instagram with my Insta-name @victoriatornegren and the hashtag #lovebigeyes. What the winner gets is the Maybelline kit with mascara, eyeliner and some eyeshadows. Come on now and let me be inspired of you for the Blogawards on thursday, I will check every single on out!  I will announce the winner at sunday, here and on Instagram. Kisses

10 Responses to “Instagram-Competition with Maybelline”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *