Spotted at the MBFW #Cow #JennieEllen

cow Skärmdumpar144

cow1

Shoes from Jennie-Ellen A/W-13/14 (coming soon)

Att sticka ut på modeveckan är en klass för sig. Mina ögon sökte sig gång på gång till dessa skor, jag bara älskar dem. Jennie-Ellen (bild 1) – designern bakom skorna bar dem och även min grymma kollega Fanny (bild 2). Det är något med jag och komönstrat. Ett egentligen ganska galet mönster men som tonas ner då det är i svart och vitt. Handen i handsken med färgskalan i min garderob dvs! Vad tycker ni om komönstrat?

Translate/ Spotted these shoes at the fashionweek. Jennie-Ellen – the designer behind them was wearing them and also my awesome colleague Fanny. It’s something with me and the cowprint. Do you like it?

21 Responses to “Spotted at the MBFW #Cow #JennieEllen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *