MENU
14:15 | August 31, 2013

Autumn Coats

Fashion,Okategoriserade

Skor1-0011. HERE 2. HERE 3. HERE

Skor1

4. HERE 5. HERE 6. HERE

Skor1-0027. HERE 8. HERE 9. HERE

Några av er frågade om ett kollage med höstkappor/jackor. Tycker inte att det trillat in så mycket bra men fick i alla fall fram några godingar. Ines-kappan från Filippa K är en storfavorit och jag passade faktiskt på att beställa en förra veckan. Den långa kappan är bara så himla rätt i år, så har ni ingen är det tid att haffa. Färgmässigt är svart rätt som vanligt men i år hänger jag även gärna en i cream eller lätt rosa på galgen, en vit, samt någon i mönster. Jag är ju som ni vet galen i höstjackor så äger faktiskt fyra st av dessa ovan.. Vilken är er favorit?

Translate/ Some of you asked about some autumn-coats. The shops haven’t got so much news yet, but I found some nice ones.  The long coat is just so right this year! If you don’t own one, you have to buy one like.. right now. Black means thumbs up even this year, but I also love the cream / light pink colour, white and something pattern. Which do you like the most?

17 Responses to “Autumn Coats”

 1. Emilia on

  Hej! Jag är ca 160, dvs kort. Tycker att jag drunknar i såna här kappor trots minsta storleken, och jag vill så gärna vill ha en fin ullkappa. Du är väl inte heller så stor, känner inte du desamma?

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   Svar: Jag är 163 så I know what you mean! Men jag tycker fasen det är snyggt att dom går ännu lite längre än vad man är van med :) Du kan ju ha den öppen till en början om du känner dig mer bekväm med att visa lite ben, annars stängd och boots med klack.

   Reply
 2. Madeleine on

  Hej,

  Den tredje ar ursnygg, skulle vilja ha den med boots i vinter.
  Var kommer den ifran? Webbsidan verkar inte vilja fungera for mig.

  Tack sa mycket!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)