Autumn Coats

Skor1-0011. HERE 2. HERE 3. HERE

Skor1

4. HERE 5. HERE 6. HERE

Skor1-0027. HERE 8. HERE 9. HERE

Några av er frågade om ett kollage med höstkappor/jackor. Tycker inte att det trillat in så mycket bra men fick i alla fall fram några godingar. Ines-kappan från Filippa K är en storfavorit och jag passade faktiskt på att beställa en förra veckan. Den långa kappan är bara så himla rätt i år, så har ni ingen är det tid att haffa. Färgmässigt är svart rätt som vanligt men i år hänger jag även gärna en i cream eller lätt rosa på galgen, en vit, samt någon i mönster. Jag är ju som ni vet galen i höstjackor så äger faktiskt fyra st av dessa ovan.. Vilken är er favorit?

Translate/ Some of you asked about some autumn-coats. The shops haven’t got so much news yet, but I found some nice ones.  The long coat is just so right this year! If you don’t own one, you have to buy one like.. right now. Black means thumbs up even this year, but I also love the cream / light pink colour, white and something pattern. Which do you like the most?

17 Responses to “Autumn Coats”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *