VANS Authentic

Photo2vans Fullskärmsinfångning 2013-08-18 110931.bmp

Photo1vansBuy them HERE

Nu har jag äntligen blivit med Vans! Byter ut dessa mot mina svarta Converse helt enkelt. Kommer bli så fint till stickat, läder, helsvarta kombinationer och denim i höst (nu?). Helt galet bekväma är dom också för den delen. Nu är det ett par riktigt snygga boots kvar att bocka av bara! Dösugen på ett par Acne Track..

Translate/ Finally I own a pair of Vans. I change my Converse into these ones. Will be so nice to knitted sweater, leather, all black combinations, stripes and denim this autumn (now?). They are so comfy! Now it’s just a pair of really nice boots left to check. Wouldn’t be wrong with a pair of Acne Track..

 

18 Responses to “VANS Authentic”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *