MENU
22:12 | July 14, 2013

Dagboksutdrag #5

Fashion,Kärlek,Okategoriserade

Det gör ont att försöka glömma någon som glömt dig för länge sedan och det gör ännu ondare att veta att bara för att jag inte kan vara utan honom betyder inte det att han inte kan vara utan mig. Men ondast gör det att veta att den dag jag glömt oss kommer jag ändå minnas att det är på grund av dig jag alltid kommer vara rädd för att älska igen.

12 Responses to “Dagboksutdrag #5”

 1. Amanda on

  Oj, denna text sätter ord på mina känslor, på exakten. Känns tröstande. Att älska är det vackraste på denna jord, men även det farligaste för vårt eget bästa ibland.

  Reply
 2. johanna on

  Det måste vara läskig och utlämnanade att skriva något så personligt, men dina egna texter är alltid så fint skrivna. Korta men to the point, jag gillar dem alltid lite särskilt mycket i en djungel av (väldigt bra och snygga) modeinlägg

  Svar: Tack snälla! Det är inga känslor jag känner för stunden, annars hade jag nog inte postat dessa texter :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)