BUDGET TIP

Skärmdumpar3

Jag måste säga att min Michael Kors väska är ett av mina bästa köp någonsin. Den hänger i mitt armväck dagligen och rymmer allt jag vill och lite till. Modellen är enkel och passar till i princip allt. Gick på H&M för några veckor sedan med en kompis och fick syn på att dom kommit med en look-a-like för en tiondel av priset. Tänkt på att tipsa er sedan dess men den hann ta slut i butik innan jag kunde greppa en och fota, men nu har den kommit in på hemsidan. Ni hittar den HÄR.

Translate/ I have to say that my buy of the Micheal Kors bag is the best ever. I use it everyday and it’s big enough to have all the stuff that I want and some more. I visited H&M a couple of weeks ago and noticed that they have a look-a-like for a much cheaper price (of course). They have it online now and you’ll find it here.

 

11 Responses to “BUDGET TIP”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *