I’ll be back before you know it.

Photo1 (24)Fullskärmsinfångning 2013-06-16 192704.bmpPhoto1 (25)

Två små bilder från min och Fridas resa till bästa Ibiza. Är så stört sugen på att åka utomlands igen, men ska försöka hålla mig ett tag. Jag älskar att se framemot saker, helst resor. Så att inte ha någonting speciellt inbokat känns lite tomt då jag haft en massa resor att se framemot den senaste tiden. Är typ sugen på en weekend till Paris och ta massa grymma bilder. Men det finns ju annat att längta efter massvis nu på sommaren så resor får nog bli till hösten. Midsommar är ju faktiskt redan nästa helg brukar bli himla bra. Kan knappt förstå att sommaren är här, så jäkla underbart.

Translate/ I want to visit the sun again..

18 Responses to “I’ll be back before you know it.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *