Todays Outfit

Photo1 (23)Photo1 (22)

Skor – Senso, Shorts – Issue 1.3, Skinnväst – H&M, Blus – Lindex
Shoes – Senso, Shots – Issue 1.3, Leathervest – H&M, Blouse – Lindex

Hej hjärtan! Nu är jag ÄNTLIGEN frisk från min influensa. Legat helt utslagen i snart en vecka, därav sämst uppdatering i världen. Vet att vissa klagar på mina ursäkter men med 40-graders feber går inte mycket. Men nu så, en allmän jäkla skärpning på uppdatringsfronten! Har tagit mig till Stockholm med Erik och några andra från Umeå för att gå på Summerburst. Gårdagen var jäkligt grym trots spöregn vissa delar av kvällen, nu lyser solen utanför så denna dag lär inte bli sämre. Såg ut såhär för någon dag sedan och lite sånt. Stor puss!

29 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *