One night campaign

Collage6Get ot the campain HERE

Tänkte bara tipsa er om en kampanj Nelly kört igång med! Upp till 50% på en massa favoriter från klädmärket Issue 1.3! Rea på bland annat saker jag har därifrån, surare för mig men desto bättre för er. Toppen ovan är en favorit till fest, shortsen bär jag mer än jag borde och samma med skinnjackan. Kom till kampanjen här (den avslutas imorgon klockan 13).

Translate/ Just wanted to tell you about this great campain Nelly have right now. Up to 50% off on a lot of favorite pieces from Issue 1.3! Sale on a lot of pieces I own from them, sad for me but better for you. Get to the campain here (it ends tomorrow at 1 pm).

16 Responses to “One night campaign”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *