HAIRDO: SCARF + DONUT

Photo1 (21) Photo1 (19)

Donut: HERE, Scarf: BikBok (sold out)

Sett denna typ av frisyr på ett par tumblr nu och åkte nyss upp i bloglovin-flödet. Så tänkte att vad fasen, klart jag ska testa. Fick bli tillsammans med min mellanstora donut och en av mina nya scarfar från BikBok. Virade den två varv och så var det klart! Scarfarna har ståltråd i sig så dom är väldigt lätta att leka med. Älskar dom! Tycker en donut-frisyr för sig ger en väldigt “elegant” och “fin” känsla något som ibland inte passar in i min stil riktigt. Så detta blev ju grymt ifall man vill rocka till det lite.

Translate/ Had to try out this hairstyle. A hair donut together with a hairscarf, I took one of my new ones from BikBok. The classic hair-donut look is sometimes too cute or elegant for my style, so this was a perfect alternative if you wan’t to dress more cool or chill.

21 Responses to “HAIRDO: SCARF + DONUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *