Style Crush: Hair Scarfs

Collage3

Collage4

Ända sedan jag såg dessa bilder på Rihanna har jag velat kopiera stilen helt, trots att det är en jädra mycket mer swag i hennes stil än min. Sedan dess har jag i alla fall sett henne bära en scarf i håret på nästan var och annan outfit och jäklar så grymt det är. Tycker det är en sådan fin detalj på sommaren tillsammans med denim. Kunde därför inte låta bli att beställa dessa hårscarfar från Bikbok.

Translate/ Since I saw this pictures on Rihanna I wanted to copy the style completely, although she have more swag in her style than I got in mine. I’ve seen her wear scarfs in her hair in almost every outfit after this and it looks soo look. Such an cool detail on the summer to some denim. I couldn’t not order these ones from BikBok.

10 Responses to “Style Crush: Hair Scarfs”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *