Todays Outfit

IMG_4705Hej fina! Nu har jag återhämtat mig sedan helgen, blev få timmars sömn och fullt sjå varenda minut. En helt fantastisk helg dock. Den nya portalen fick sin start och nu börjar allt bli klart för att rikta om adressen mot mitt nya blogghem. Är så jädra taggad på bloggen nu så det känns underbart bra! Outfiten inspirerad av en gammal goding från Klingan. Äntligen haffat mig en perfekt vit kavaj!  Haha, typiskt att bilderna jag tyckte blev bäst var när jag har handen på samma ställe, men äsch. Flytten bör ske imorson! Stor puss.

Victoria

Photos taken by: Rami Hanna

Skor – Choies, Kavaj – Romwe, Shorts – Avklippta byxor från Topshop
Shoes – Choies, Blazer – Romwe, Shorts – Cutted trousers from Topshop 

23 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *