MENU
15:45 | May 31, 2013

Down by the Seaside.

Fashion,Okategoriserade

Hej fina! Bjuder på två bilder jag knäppte av i Ibiza. Så fantastiskt härligt man kan ha det va! Nu är jag äntligen (faktiskt) hemma i Umeå där det varit sommarvärme i över två veckor och jag missat varenda dag pga att jag rest hit och dit. Igår fick vi 28 grader, tyvärr var jag tvungen att städa min lägenhet då min syster ska låna den i helgen. Så är överlycklig att Umeå bjuder på samma temp även idag. Det är nämligen brännbollsyran i helgen, så ska snart bege mig mot ängarna. Igår myste jag bara massor med Erik, därav lite dålig uppdatering. Stor puss!

19 Responses to “Down by the Seaside.”

  1. Olivia on

    Hej! kan du inte visa/ skriva om hur dina matvanor ser ut under en dag. Alltså vad du får i dig, hur du rör dig.. Hur du gör för att hålla formen, med andra ord!
    Tack för en inspirerande blogg.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)