Äntligen lite klarhet

Vill bara pussa ihjäl vissa personer som ställt upp för mig denna vecka. Nu är kontrakt påskrivna och jag flyttar min blogg mest troligt i mitten på nästa vecka! Jag har även tagit mig an ett jobb som chefsredaktör för en nystartad modesida och ingått ett betydande samarbete med rollen som ambassadör. Mer om allt senare. Är stolt över mig själv hur produktiv jag blir under press. Men gladast är jag nog över att ni, mina läsare finns. Utan er hade ingenting varit möjligt. Puss på er!

Translate/ Now I’ve sign an agreement and I will move my blog next week. I’ve also said yes to be cheif editor for a new fashionsite. If it wasn’t for you, I haven’t been able to be here right now. So thank you, and kisses to you’ll!

21 Responses to “Äntligen lite klarhet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *