MENU
17:26 | April 12, 2012

Gotta Love Them.

Fashion,Okategoriserade

My new killer heels from Have2Have!

68 Responses to “Gotta Love Them.”

 1. Saga on

  Sjukt snygga heels…MEN…är de sköna? Eller ser de billiga ur irl? Köpte ett par skor från Have2Have förut och de var varken sköna eller såg schysta ut.

  Reply
 2. Ingrid on

  I get so mad when I see people stealing other people’s photographs! And it seems like every other picture on the popular page on IG is stolen/uncredited..
  Anyway, gorgeous picture! And I love, love, love the claw bracelet you used on your foot!

  Reply
 3. Sanna on

  Hej Victoria,

  Har du några tips på vart jag kan köpa en snygg shortsdräkt? Dvs matchande (knälånga) shorts och kavaj/jacka?? Jag vet inte ens vart jag ska börja… Kram.

  Reply
 4. C on

  Hmmm Marie har rätt…”be_stylish” har kanske använt din bild? Det är EXAKT samma. Två födelsemärken (bruna prickar) på vänsterfoten. Kolla så ingen snor dina bilder!

  Reply
  • Victoriatornegren on

   C: Jo, jag vet att den personen använt min bild. Tacksam för att jag inspirerar, men tråkigt att inte få någon cred för det hos personen som använder bilden :)

   Reply
  • Victoriatornegren on

   Emelie: Har inte använt dem ännu, men känns som att man spänner foten väldigt mycket då dom är så höga vilket förmodligen resulterar i att fötterna dör efter ett tag. Men ska skriva när jag använt dem :)

   Reply
 5. malin on

  vart du köpt detta kloarmbandet? har letat efter det så länge men hittar bara massa med tre klor istället för fyra vilket jag inte vill ha! kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)