Instagram

@victoriatornegren

Hängde lite på One More Rep igår hos duktiga Thomas. En kosttillskottsbutik här i stan, gå dit om ni vill köpa kosttillskott! Köpte med mig lite hem. Bland annat ett par protein-bars med 410 kalorier i varje. Bra snacks för min lilla kropp! Angående pulver, köp fasen inte någon annan smak än jordgubb. Går inte att få i sig choklad eller vanilj jag fick för mig att köpa förut. Jag blandar yoghurt, mjölk och bär till en smoothie (ca 800 kalorier)! Bra start på dagen.

16 Responses to “Instagram”

  • Jag lever enbart på 800 kalorier om dagen och det är din frukost, snacka om att man har olika liv men jag hoppas att du lyckas gå upp några kg (:

  • Tänk om man kunde äta så mycket utan att lägga på sig som en jäkla val xD

  • Alexandra says:

    låt oss veta om du gått upp lite efter ett tag 🙂 själv tycker jag också att jag väger för lite och tar lika illa upp någon kallar mig spinkig som en annan skulle ta åt sig om någon kallade den fet! Är det värt att prova är min fråga! hoppas du också går upp några kilo!

  • Olivia says:

    Haha och varför tror du att GLASS är en bra start på dagen? Få rutin på dina matvanor istället och ät mångsidigt. Proteinpulver är ett bra komplement och kan tas som mellanmål, men skippa glassen va? Som jag har förstått det tar du sovmorgon till tio varje dag? Ett tips är ju att försöka komma upp tidigare på vardagarna och äta en riktig frukost. Då hinner du nog bli hungrig till lunch igen och kan äta en ordentlig måltid. Och sen tror jag inte heller det är bra att räkna kalorier hit och dit, varken om man vill gå ner eller upp i vikt. Om du inte går upp i vikt av att äta sunt, mångsidigt och regelbundet samt träna regelbundet så tror jag inte att du behöver lägga på dig nåt mer. För lever du hälsosamt så mår din kropp bra och då är det väl onödig att hetsa så och stoppa i dig en massa skit. Kort och gott; för dig gäller samma sak som för de som vill gå ner i vikt – det finns inga genvägar!

    • Victoriatornegren says:

      Olivia: Jag behöver sjukt mycket sömn, min kropp fungerar inte annars. Och mår illa på morgonen och kan tyvärr inte få i mig någon mat, men en “smmothie” går bra. Vilken även töjer ut min magsäck för att orka mer RIKTIG mat under dagen 🙂 Finns som sagt inga genvägar, men det finns olika vägar och gäller att hitta den som passar en själv bäst. Även om den kanske inte är i regel den bästa är den bättre än ingen alls.

  • A-K says:

    Skitbra ju!! 😀

    Nej choklad FYFAN vad det är äckligt!! Får knappt ner det! Nästa gång beställer ska jag köpa jordgubb.

    Tråkigt bara att det helt plötsligt blir vi, som är NATURLIGT smala, som blir offer. Varför är det okej att försöka gå upp i vikt men så fruktansvärt hemskt att gå ner? Kan det aldrig vara jämlikt? Om de tar bort strl. 32/XXS så får sjukt många som är naturligt smala lida för det och jag blir så provocerad av att folk skriver att smala inte ska ha nåt att klaga på. Jag har flera gånger varit med om att folk gått fram till mig och undrat om jag har anorexia och hör alltid “åh du är så liten/spinkig” osv, vilket är sjukt jobbigt.

  • n says:

    fan bra victoria att du uppdaterar sånt här! vart kan man få tag på sånna protein-bars i hela landet? vad kostar dem?

    väldigt tacksam för svar!!!

  • Karin says:

    Byt ut glassen mot yoghurt.

  • stephanie fagerholm says:

    Supreme protein barerna, ger ju “mat” åt dina muskler efter träning. Ökar man faktiskt i vikt av dom? Innehåller de inte bara protein?

    • Victoriatornegren says:

      Stephanie: Precis, det som är “syftet” 🙂 Men dessa innehåller även 410 kalorier vardera, och kalorier från protein är viktökande. Nåt sånt iaf 🙂

  • Therese says:

    Begynte nettopp å følge deg på instagram, min er thordiz 🙂

  • stephanie fagerholm says:

    Okej 🙂 tänkte bara när jag hade pratat med en PT på nätet och hon sade jag skulle beställa dem via nätet för att gå ned i vikt.

    • Victoriatornegren says:

      Stephanie: Hon kanske menade att du skulle använda dem som måltidsersättare och inte som tillskott? 🙂

  • Stephanie fagerholm says:

    Troligtvis (:. Är de goda annars?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *