Curly Hair

Fått mycket frågor angående mitt hår på senaste. Har bytt ut min vanliga locktång mot en kontång! Tar även mindre partier hår än vanligt. Att tänka på är att kamma ur lockarna med t.ex en bredtandad kam och inte med en vanlig borste, då frissar håret lätt när lockarna är så små. Har även skaffat mig nytt löshår från bästa Rapunzel. Den här gången blev det ett Clip on-set med Europeiskt äkta löshår. Alltid använt mig av det lite billigare, men nu förstår jag prisskillnaden. Detta “smälter” in i mitt vanliga hår mycket bättre. Love it! Har ni tänkt tanken på att skaffa löshår men bara inte tagit tag i det – gör det! Bästa ytliga valet jag gjort i mitt liv typ, haha.

Translate/ I got a lot questions about my hair. I’ve change my usual curling-iron into a cone-iron. I’ve also got new extensions from Rapunzel. This time I got an European extensions Clip on-set. I always used the cheaper one, but now I really get the difference.

19 Responses to “Curly Hair”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *