MENU
18:37 | February 28, 2012

Volymgivande torrschampo

Fashion,Okategoriserade

Har tipsat om Batistes torrschampo förut. Men nu har dom kommit med en ny produkt! Ett torrschampo som är volymgivande. Vet inte om jag skulle säga att jag tycker detta torrschampo är bättre än det andra, eller om jag ens vill använda det som ett torrschampo. Men detta är så jäkla bra på sitt sätt då det är lite som ett sprayvax. Personligen hatar jag nytvättat hår, men det här gör att man kan arbeta med håret utan att det lägger sig efter 2 sekunder. Så i mina ögon är detta lite av en mirakelprodukt. Finns på Åhlens!

18 Responses to “Volymgivande torrschampo”

 1. Lily on

  Jag älskar Batiste, men man får inte spreja för nära håret, då blir det vita märken på det (som visserligen går bort.) Fast detta kanske inte märks då du har ljust hår?
  TACK för en underbar blogg :)

  Reply
 2. Fredrika on

  Köpte denna och är väldigt nöjd! Har så jobbigt spikrakt, tunnt, och volymlöst hår som man inte kan göra NÅGONTING med. Lockar jag det så försvinner lockarna efter ca 20 minuter och samma när det gäller volym. Hårspännen hålls inte ens på plats i mer än några minuter! Men detta gjorde faktiskt underverk :) Tack för tipset!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)