MENU
20:34 | February 28, 2012

Soon I’m yours again.

Fashion,Okategoriserade

Vet att jag tjatar om det, men känner en sådan distans till min blogg just nu. Väntar på en nystart grundat på en liten grej och känner därför att jag inte kan ge hundra procent fram tills dess. Men vet ni! Förändringen sker redan i helgen och jag är så himla taggad. Sitter och matar inspiration nu så jag kan få köra igång! Hoppas ni är med mig fortfarande.

Translate/ I’m not really feeling my blog right now. I’m waiting for a new start and I don’t feel that I will give 100% until that moment. But you know what! The change is coming this weekend. I’m sitting down for the moment and just breathing inspiration, can’t wait! Hope you’re still with me. 

33 Responses to “Soon I’m yours again.”

 1. F on

  Hej!
  Jag ska på 18-års fest i helgen där man måste vara uppklädd! Min fråga till dig är då – vad tycker du att man kan ha på sig? Jag har panik här just nu.. Kram

  Reply
  • Victoriatornegren on

   F: Beror ju helt på vad man trivs i och vilken typ av fest det är. Ibland funkar ett par svarta jeans och en festligare topp bättre än en klänning och tvärtom! Personligen gillar jag inte klänningar, men hade klädkoden varit i den stilen hade jag nog tagit på mig en byxdress eller en lite längre blus att vara barbent till. Sedan ett stort, halsnära smycke!

   Reply
 2. marre on

  i love your style and your blog is giving me huge inspiration every time i read it. so i’m waiting for you to feel like blogging again, because i love your blog so much :) i’ll be with you even if your blog will change a bit, because i know it’s only getting better and better! xoxo

  Reply
 3. Margaux on

  HELLO VICTORIA !!!

  I would like to have your advice ..;
  i’m looking for a comfortable bag to go to university … I already have my “jewels” but i don’t want to damage it.
  Maybe you can help me saying which one seems to be the good one to do so …

  Thanks a lot for answering my existential question ! haha =)

  Have a nice day and looking forward to read you again !

  Reply
  • Victoriatornegren on

   Melissa: Haha, är inte värsta grejen. Har lagt nytt golv i lägenheten bara :) Men inte varit hemma så mycket än, så har inte haft tid att visa.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)