Soon I’m yours again.

Vet att jag tjatar om det, men känner en sådan distans till min blogg just nu. Väntar på en nystart grundat på en liten grej och känner därför att jag inte kan ge hundra procent fram tills dess. Men vet ni! Förändringen sker redan i helgen och jag är så himla taggad. Sitter och matar inspiration nu så jag kan få köra igång! Hoppas ni är med mig fortfarande.

Translate/ I’m not really feeling my blog right now. I’m waiting for a new start and I don’t feel that I will give 100% until that moment. But you know what! The change is coming this weekend. I’m sitting down for the moment and just breathing inspiration, can’t wait! Hope you’re still with me. 

34 Responses to “Soon I’m yours again.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *