MENU
15:06 | February 28, 2012

Dagens klädsel

Fashion,Okategoriserade

Skor – DinSko, Jeans – Kappahl, Kappa – Cubus, Väska – Have2Have/ Shoes – DinSko, Jeans – Kappahl, Coat – Cubus, Bag – Have2Have

Hey people! Kom just hem efter en liten sväng på stan med Lorina. Solen skiner och vi har 3 plusgrader, så jag är väldigt tacksam. Passade på att njuta med en promenad hem i morse och för att ta mig ner till stan. Är så himla trött nu! Blev en sen kväll och en tidig morgon, så ska krypa ner under täcket och slappa lite innan jag sätter igång med jobb. Puss!

36 Responses to “Dagens klädsel”

  1. Marielle on

    Jag måste bara säga att det faktum att du inte står framför den där jäklarns husväggen gör SÅ mycket för dina bilder, hehe. Underbart ljus på den sista! Trots att snödrivan bakom dig är nästan lika hög som du är lång så får man vårkänslor av bilden. Kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)