MENU
18:00 | February 27, 2012

Vårens jackor.

Fashion,Okategoriserade

Jag har fått många frågor om vilka jackor jag kommer bära i vår. Högst upp på listan står en trench att bära öppen eller slarvigt stängd. Dessa två kommer från VILA! Utöver det kommer en bomberjacka vara självklar. Måste bara hitta en först.

Translate/ Some of you have asked me about which jackets I will wear this spring. A trench is a have to! I will wear it open or closed in a messy way. This two are from VILA. Exept for the trenchcoats I need to get a bomberjacket!

32 Responses to “Vårens jackor.”

  1. Elin on

    Köpte mig den ljust gråa på vila för någon vecka sen!!
    Mjukare material och mer perfekt trench får man bannemig leta länge efter, för den är ren perfektion.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)