Bloppis – Hjälp!

Japp, det blir en bloppis efter mycket efterfrågan, men framför allt för att jag inte kan bo i min lägenhet som det ser ut nu. Min lägenhet svämmar över med kläder och skor, har så extremt mycket jag inte använder och allt för lite utrymme. Så jag ska bära ner allt från mitt förråd, tömma mina garderober och sortera. Men först tänkte jag höra med er om några specifika saker som ni är intresserade av att köpa? Två par Jeffrey Campbell är redan uppskrivna, dom som folk frågat mest kring.

Translate/ Yes, I will have a sale with a lot of my clothes soon. Just wanted to hear with you first, if there is any specifik things you wan’t me to sell? Two pair of Jeffrey Campbell is already on the list.

131 Responses to “Bloppis – Hjälp!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *