MENU
13:02 | December 31, 2011

Happy New Year!

Fashion,New In,Okategoriserade

Klackar – Skonamig, Fransar – H&M, Klänning – Romwe, Väska – Gina Tricot, Glitterlack – Wet n’ Wild

Hej fina! Ikväll kommer jag se ut såhär. Gjorde om naglarna igår, vill därför inte täcka över dom helt så jag kommer bara måla glitter på topparna! Håret blir nog som vanligt till fest, dvs lockigt. Får se om jag lyckas med någon sotning, annars blir det lösfransar och eye-liner. Får se hur dessa från H&M känns, kanske blir lite mycket. I så fall har jag mina favoriter från StyleByTyra! Gott nytt år mina fina.

This is how I’m going to look tonight. I made my nails yesterday, so I don’t want to cover them. So I will just put som glitter on the tips. My hair will look like it always do when I’m party, curly. On the eyes I will have eyelashes and eye-liner. Happy New Year, kisses!

36 Responses to “Happy New Year!”

  1. Malin on

    Synd, men det brukar kunna bli så vid såna tillfällen, att man glömmer ta bilder :)
    Skulle ju vara grymt om du pallar det.. men jag är mest tacksam för ett snabbt svar och en grym blogg!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)