MENU
18:55 | December 31, 2011

2011 är som en kram som aldrig släppte taget.

Fashion,Okategoriserade

2011 har lärt mig att gråta för kärleken, men även att älska på nytt. Jag har återigen upplevt dom bästa dagarna i mitt liv och sluppit dom värsta. Jag har badat i champagne och levt på adrenalin i ett soligt Gotland. Jag har druckit Strawberry Daiquiri på en strand och vilat ögonen på solnedgången. Jag har lämnat tryggheten och blivit med ett fantastiskt jobb. Jag har hoppat över vågor i medelhavet och somnat med solens strålar som täcke. Jag har skapat så starka vänskapsband att dem gör mig tårögd. 2010 tog min blogg mig i enda handen och fick mig att inse hur vacker världen är. 2011 tog en person tag i min andra hand och fick mig att inse att världen är ännu vackrare när man är två. 2011 är som en kram som aldrig släppte taget. Så med trygghet, värme och glädje tar jag mot det nya året. Kram på er!

28 Responses to “2011 är som en kram som aldrig släppte taget.”

 1. Samyra on

  I understood the most of it, with help off Google Translater! (:
  It’s a really good-written piece of text!
  I wish you a really good new year, and I’ll keep checking your blog everyday!
  xxxxx Sam

  Reply
 2. anna on

  happy new year! this year is gonna bring many surprises and hopefully – for me- is going to be a little better than 2011, with more interesting people and more amusement!
  wish you all the best for this brand new year!
  xx
  anna

  liveonbeauty.org

  Reply
 3. astrid on

  <3 Du skriver så fint!

  — og jeg hadde blitt superglad om du kunne kategorisert disse innleggene slik at de er lett å finne tilbake til, elsker å bla igjenom og lese i blandt.

  Godt nytt år!

  Reply
 4. Alice on

  Jätte fint skrivet! Sluta inte med bloggen! Den är så himla inspirerande med många tips, idéer och underhållande läsning. Jag vet inte hur många gånger den räddat mig ur situationer då man inte har en aning vad man ska ta på sig, tack för en underbar blogg!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)