MENU
19:18 | December 29, 2011

Baby Foot

Fashion,Okategoriserade

Har ni hörts talats om denna produkt? Den har dykt upp i fler och fler butiker på senaste och själv har jag varit sugen på att prova ett tag. Sedan fick jag vips ett paket på lådan som innehöll just det, Baby Foot. Baby Foot träs på fötterna under 2 timmar (engångsbehandling) och efter två veckor är processen klar och dina fötter är mjuka och lena som en bebis. Produkten innehåller fruktsyra som gör att död hud försvinner successivt. Jag fick min från Ilovebabyfoot men den finns även att köpa på Apoteket och hos älskade Bubbleroom.

14 Responses to “Baby Foot”

 1. fridah on

  köpte den för ett tag sen, men har dock inte provat den än! ska bli superspännande att se eftersom man hört så mycket bra om produkten:)

  Reply
 2. rebecka on

  Den är svinbra! Lätt värt det att stå ut med flagnande fötter i två veckor (eftersom den döda huden ramlar av) för att sedan få ett par sprillans nya fötter! :D

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)