The first Glossy Box

Fick en Glossy Box på lådan och jag är så himla imponerad och tacksam. Denna box innehöll: MOROCCAN OIL Oil Treatment & Light Treatment – En omtalad favorit för att ge liv åt torrt och frissigt hår. L’OCCITANE Shea Butter Handcream & Shea Butter FootcreamSägs vara magi i tub. LUXSIT ORGANIC CARE Revitalize Facial Cream & Balance Facial Wash – En ansiktskräm som ger boost i vinterkylan och en djuprengörande ansiktsvätt. CHLOÉ Eau de Parfum. DUWOP Lip Venom – En lip-plumper som ger extra volym till läpparna genom att öka blodcirkulationen. Sedan lite lyxig choklad från NK!

Så himla sugen på att testa alltihop! Hört så himla mycket bra om alla dessa produkter. Hoppas på att få några nya favoriter i badrumsskåpet!

14 Responses to “The first Glossy Box”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *