Outfit of today

Byxor – BikBok, Kavaj – H&M, Pälskrage – Gina Tricot

Och så var marken vit igen. Snöar som sjutton, men blir väl trevligt till jul antar jag. Så får slänga upp en bild jag tog häromdagen, men bestämde mig för att inte lägga upp pga att jag ser lite obehaglig ut. Min gamla tar som jag tidigare nämnt bort mina ögonfransar av någon märklig anledning. Haha! Idag är det söndag och för mig innebär det STORSTÄDNING. Vi passade utgång och styrde upp filmkväll igår istället. Klart godkänt! Och mer tagg till annandagen. Kram!

Translate/ And so was the ground white again. Snowing as hell! But It’s going to be great for the Christmas I guess. So I have to post a picture I took the other day. I didn’t want to post it because I look a little bit scarry (my old camera makes my eyelashes disappear, very weird). Today It’s sunday which means cleaning-day. Hugs!

17 Responses to “Outfit of today”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *