Outfit of today

Skor – Bianco, Hoodie – H&M Herr, Blus – H&M, Skinnbyxor – BikBok

Wiho! Vaknade upp och möttes av ett så fint snötäcke som lagt sig över staden. Hade glömt bort vilket härligt ljus snön ger! Förövrigt blir jag lite fundersam när jag får kommentarer som “oj, så där kan man väl inte ha nu när det är vinter?”. Trodde ni förstod att jag har jacka på mig över, för självklart går jag inte runt med linne utomhus på vintern. Så bara för att jag tar en bild utomhus med någonting lättklätt betyder inte det att jag inte har jacka på mig. Vill bara variera så det inte bara blir bilder på vad jag har på mig när jag är utomhus “på riktigt”. Så, nu har vi rett ut det. Nu ska jag iväg på Ica (ska bara ta på mig en jacka först, hehe) för att hämta lite paket. Förhoppningsvis är det något jag kan visa upp för er senare idag! Puss

39 Responses to “Outfit of today”

 • Super snygg outfit som vanligt! Vad spännande med paket, hoppas vi får se något lite senare!

 • Haha man kan inte tro att du såg snö när du vaknade med tanke på hur naket klädd du är 😉

 • Kasia says:

  Wow you must have been freezing! I can see the reflection of the snow in the window! :O

 • Felicia says:

  Kan du inte göra ett inlägg med tips på klänningar inför jul/nyår? 🙂

 • ella peréz says:

  annorlunda outfit, perfekt

 • ELLEN says:

  vart kommer bhn ifrån? sjuukt söt!

 • Tycker det är ännu roligare när du typ fotar någon outfit inne vid din säng, och har dragit på dig ashöga klackar för att – antar jag – inspirera. Varpå några snillen sitter och typ skriker “GÅR DU RUNT MED HÖGKLACKAT HEMMA DIN GALNING???”

 • rikrigt snyggt måste jag säga!
  har du tips på vad man kan ha för kläder då man ska middag, när man inte ska vara för uppklädd men inte heller för vardagligt klädd?

  • Victoriatornegren says:

   Hanna: Svarta jeans och en blus fungerar alltid 🙂 Sen kanske slänga på lite make-up man i vanliga fall inte har dagligen. Eyeliner eller en annan färg på läppstiftet, så känner man sig lite extra piffig!

 • E l i n o r says:

  Jätte snyggt! Älskar toppen.

 • Dösnyggt som vanligt! =)

 • Auby says:

  Beautiful!

  littleivory.blogspot.com

 • denice says:

  & snygg som vanligt!!

 • Rebecka says:

  Hej!!

  Tycker du är jättesöt, men nu kommer den petiga jag. Om du vill skriva “dagens outfit” skriv istället “Outfit of the day” eller alt. “Today’s outfit”. Korrekt och bra 🙂 Kram

  • Victoriatornegren says:

   Rebecka: Jag vet att det är mer korrekt, men orkar inte ändra alla inlägg nu så lika bra att jag kör på 🙂

 • Anonymous says:

  undrar om du kanske kan slänga ihop ett inlägg där man får se hur du brukar bära dina ytterkläder oftast? vet att du brukar visa en del pälsjackor men tänkte om du kanske kan visa hur man matchar med halsdukar, mössa etc? känns som om jag aldrig får ta av mina under vinterhalvåret så skulle vara kul med lite ytterkläders-inspiration. 🙂

 • Alice says:

  Wonderful Victoria!
  Your hair <3
  Which color do you you?

  Lots of love
  xxx

 • My Fransson says:

  Grymt snyggt! älskar spets toppen/bhn!

 • manaaaa says:

  MEEEEEEEN snyggt

 • Agyness says:

  Åååh gud va jag har letat länge efter en sådan bh! Vars har du köpt din?

  Kramar från London

 • Anonym says:

  Tycker att det är konstigt att du vågar gå så avklädd med tanken på att det borde vara väldigt mycket snö där du bor? Därmed väldigt kallt? Du bor väl i Umeå? Varför gillar du att vara så avklädd?

  • Victoriatornegren says:

   Anonym: Antingen skämtar du eller så missade du mitt inlägg igår. Så jag hänvisar till det :)…

 • Anonym says:

  Nej för mig svarade du inte direkt på frågan.Varför klä dig så kallt om det snöar och är allmänt dåligt väder?(Klaga inte då)..Du är lika dryg som IRL

  • Victoriatornegren says:

   Anonym: Förstår bara inte riktigt vad du vill ha svar på :)? Om du vill ha svar på varför jag klär mig som jag gör, har jag tyvärr inget svar på det utöver att jag trivs med det. För oss flesta avspeglar man uttrycket hos den man möter.

 • Jay says:

  This looks like an outfit from doign the walk of shame but very cute.

 • Anonym says:

  Hur kan du klä dig så kallt när du bor i Umeå? Rätta mig om jag har fel..Foki bor väl i Umeå? På hennes bilder är majoriteten av hennes bilder täckta med snö och hon är påpälsad? Sen har jag en liten till fråga, hur kan du trivas där? det kan möjligtvis inte hända så mycket där? Jag har själv varit både i piteå, luleå, umeå osv så jag vet hur långtråkigt det kan vara där uppe…Vill du inte flytta ner till Stockholm?

  • Victoriatornegren says:

   Anonym: Tycker inte jag klär mig speciellt kallt. Jag har varma pälsar och kläder på mig precis som Foki. Skillnaden är väl att jag visar vad jag har på mig under mina ytterkläder ibland bara 🙂 Foki bor i Thailand, men är på besök här i Norrland. Tror hon är 30-40 mil härifrån dock om jag förstått rätt! Hon har dock bott här. Men vi har ju snö här med, så det spelar ingen större roll 🙂 Jag tycker det händer precis lagom mycket här i Umeå, men som jag tidigare nämnt är det mitt umgänge som bidrar till att jag trivs här. Har en jag tycker om lite extra här uppe också! Så jag har allt jag vill ha, så ser ingen anledning att byta ut det.

 • Anonym says:

  Så då finns det väl ingen anledning att dölja dina ytterkläder? Visa oss??

  • Victoriatornegren says:

   Anonym: Som jag skrev i inlägget försöker jag variera 🙂 Päls är för mig ett ytterplagg som jag visar i bloggen väldigt ofta.

 • S says:

  Jag gillar att du inte känner att du måste flytta ner till Stockholm. Med rätt personer kan man bo (nästan) precis var som helst. Fortsätt bo i Norrland så länge du trivs bra där. Flytta kan man alltid göra senare, om man vill. Allt händer inte i Stockholm och inte blir allt bättre bara för att man flyttar dit heller 🙂 Gillar din blogg!

 • cocosplit says:

  Hey Victoria,

  I am a huge fan of your blog and always looking forward to new post. I only wonder sometimes if you don’t feel cold outside without a coat or anything?!

  xx

  coco

 • Anonymous says:

  Håller med Jay ovan att det ser ut som du är på väg hem morgonen efter, eller att du precis blivit antastad. Inte så värst classy…

  Jag tycker också att det är extremt tråkigt att du inte visar dina ytterkläder när du är ute, och om det är för att VARIERA… Alltså ursäkta mig, men när har du någonsin visat någon slags variation alls på din blogg? Du har svart, klackar, något oversizat eller naket. Alla dina outfits är förutsägbara och tråkiga, lika som dina “poser”. Ärligt kan jag inte säga varför någon tycker om din stil. Och jag då? Varför är jag här om jag inte tycker att din blogg är något speciellt? Ja… Man kan väl säga att jag hoppas på en förändring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *