MENU
15:42 | November 30, 2011

Basic hoodie

Fashion,Okategoriserade

Som jag skrev förut är jag helt såld i hoodies. Den jag hade på mig häromdagen kommer från H&M Herr (bilden till höger) och jag har storlek Small på min. Ska fasen köpa alla färger, så grymt sköna. Tänkte även tipsa om en annan väldigt basic, men med lite detaljer i form av dragkedjor (bilden till vänster). Tyckte den var riktigt tuff! Finns att köpa på både Melba och Chicy såg jag. Själv har jag redan klickat hem den!

17 Responses to “Basic hoodie”

 1. Bella on

  fyyyfan, den koftan med två dragkedjor beställde jag hem. Öppnade paketet o satte på mig den…fick åka tillbaka DIREKT. Den är såå liten, dragkedjorna är SKIIT. hela tröjan är skit, dock vet jag inte om den är annorlunda om man beställer från Melba, men jag beställde min från Chicy och den var väärkligen inte värd 500 kr. Knappt 100.

  Reply
 2. Helena on

  Det är sjukt hur mkt pengar det måste gå åt när ni bloggare bara “råkade klicka hem2. Sinnesjukt.
  Törs du säga hur mkt du spenderar på kläder varje månad?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)