Your Damn Heels


Fick kanske världens bästa grej på brevlådan idag. Ett par ihopfällbara ballerinaskor! Kom i en liten svart clutch och när man viker ut den blir den en påse man kan stoppa sina klackar i. Så himla perfekt. Vet inte hur många kvällar jag tagit av mig skorna och antingen tvingat någon att bära mig på ryggen eller tassat barfota. Vart fanns dessa då? Ännu bättre nu i vinter då barfota inte riktigt är ett alternativ. Kommer från Your Damn Heels! Om dom kommer åka med varje utekväll, yes!

Translate/ I got like the best thing ever in my mailbox yesterday. A pair of folable shoes to take on after a night out with high heels. My english is like the worst ever so look at this page instead.

17 Responses to “Your Damn Heels”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *