Outfit of today

Skor – Bianco, Jeans – Cubus, Skinnjacka – Carlings

Hej! Tack för alla kommentarer gällande håret. Nu har jag bestämt mig, vad det blir får ni se när det är gjort! Landade just i lägenheten efter gårdagens filmmys. Hann även med att sola på vägen hem idag. Skulle behöva en spa-helg eller något, känner mig helt trasig! Skavsår, blåmärken, eksem, obalanserad hy.. Jag och kyla går inte ihop riktigt. Men sola får mig i alla fall att känna mig lite fräschare. Blir bra med ny frisyr, kanske ska ta och fixa naglarna också när jag ändå är på G. Aja, nog om det. Nu blir det lunch! Puss

14 Responses to “Outfit of today”

  • denice says:

    så jävla snygg!!

  • E l i n o r says:

    Jäklar vad snygg! Och fan vad snygga jeans

  • :D says:

    Gå till NailZone vid V Esplanaden 9, vid e4an i stan 😀 dom är bäst! Ange “Myh skriver” vid bokning så fåru 25% rabatt på valfri behandling också!

  • Evelina says:

    snyggt, som vanligt!

  • Snyyyyyggt!! Älskar skorna.

  • Anonymous says:

    Jag har bara en liten fundering, den där tävlingen som du vann var det inte tänkt att du skulle ta med läsare och shoppa?
    Inte ta din syster och bästa kompis och shoppa upp pengarna?! Känns ju lite fel av dig om du skriver en motivering som lyder “Today I’m going shopping with my blogreaders in Gallerian. We’re going to spend 50 000 sek of mine, just because I love them. ” Och dessutom så var motiveringen till att du vann, “Som den stjärna hon är vill Victoria såklart bjuda med några av sina bloggfans på en VIP-shopping i Gallerian. En godhjärtad stjärnstatus tycker vi i juryn, och ser fram emot att se Victorias dag som stjärna”. Så lyder alltså motivieringen; så här kommer min fråga? Vilka LÄSARE tog du med dig?

    Lilla vännen ta med dig “riktiga” läsare nästa gång!

    usch.

    • Victoriatornegren says:

      Anonym: Innan jag skrev motiveringen trodde jag inte att upplägget skulle se ut som det gjorde. Dvs att alla “likes” försvann och inte gick att ta fram, samt att det var inbokat hotellnatt och middag. Det sistnämnda hoppas jag ni förstår att jag inte kände för att göra med er läsare. Därför valde jag två av mina vänner som fick spendera pengar med mig och uppleva det andra. Och för att genomföra det jag sa, kontaktade jag en tjej vid namn Johanna som bara skulle följa med på shoppingen (hon hade kommenterat i min blogg om att hon gillat samt en fin motivering). Men hon fick tyvärr tragiska förhinder , och därför köpte jag henne en stor goodiebag. Svar nej, det blev inte som tänkt. Om jag gjorde så gott jag kunde, svar ja. Jag var den enda som hade en motivering som handlade om att dela med mig med andra, därför vann jag och det var precis det jag gjorde – delade med mig. Om jag gjorde det till mina nära eller till mina läsare spelar ingen roll för mig, det viktiga var att inte lägga pengarna på mig själv, utan ha möjligheten att få andra personer glada för en stund. Därför bad jag er och även mina nära om hjälp att uppfylla det. Shit, var glad för andras skull!

  • johanna says:

    så jäkla snyggt!!:))

  • Charlotte says:

    Ang. torr hud. Jag har vart torr runt munnen tre vintrar i rad nu, så fort kylan kommer, kommer det torra. Men så gick jag till apoteket och frågade om hjälp, köpte salvan Bepanthen som innehåller B-vitamin. Det torra kändes bättre redan efter första insmörjningen och nu några dagar senare är det i princip borta. Min pojkvän gillar den också, hans nariga läppar blev supermjuka på nolltid! Helt klart värt att testa när inget annat hjälper mot det torra 🙂

  • genevieve says:

    looove this outfit xx

  • You look perfect! Stunning!

  • märta says:

    Hej, du har ingen aning om vad din jacka “heter” eller vart man kan få tag på den såhär i efterhand? Märke eller något?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *