MENU
19:20 | October 31, 2011

Serious Sally vs. Dr Denim

Fashion,Okategoriserade,Uncategorised

Tänkte bara tipsa om en grej! Jag bär ju mina Dr.Denim-jeans jämt. Har modellen Kissy (låg midja) i svart och vitt och modellen Plenty (hög midja) i svart och blått. Sitter som smäck, världens skönaste och är såklart otroligt populära just för det. Tar slut på en millisekund där dom kommer in någonstans. Men så testade jag att köpa en modell från Serious Sally (Olivia) istället. Sitter exakt lika bra och är exakt lika sköna! Dom finns med både hög och låg midja. Dom är till och med en hundring billigare! Serious Sally är Rut m.fl. egna märke, så om ni inte har någon butik i närheten tipsar jag om Rutstore!

40 Responses to “Serious Sally vs. Dr Denim”

  • victoriatornegren on

   Sara: Dr.Denim kan man hitta lite här och var. Men just dessa leggings säljer bara vissa butiker! Bor tyvärr inte i Stockholm så har ingen koll på utbudet där alls :)

   Reply
 1. nina on

  står inget på hemsidan, så tänkte fråga dig istället: vet du hur det är med returer? betalar man fraken själv? är inte helt säker på min storlek nämligen :)

  Reply
 2. caroline on

  hej viktoria! kikade in på rutstore och kollade på byxorna, problemet är bara de att jag inte vet vad jag ska välja för storlek? jag har xs i jeans, vad är bäst att ta då? tacksam för svar! :)

  Reply
 3. Sara on

  Jag har också både Dr. Denim och Serious Sally men föredrar VERKLIGEN Dr. Denim mer!
  Mycket skönare och bättre passform enligt mig, gillar inte hur Serious knövlar ihop sig längst ner! För det gör inte Dr. Denim i mitt fall!
  Tog storlek 32 men de passade inte alls trots att jag har samma storlek i Dr. Denim också.
  Men det är ju olika från person till person :)

  Reply
 4. Annie on

  Har tänkt på en grej, det känns som att du ska låta lite överlägsen när du svarar på kommentarer… Du kanske inte tänker på det eller så misstolkas det fel bara, men kan ändå inte låta bli att få den känslan :/

  Reply
  • victoriatornegren on

   Annie: Får så mycket frågor per dag, och samma fråga miljoner gånger. Så ser mest bara till att den som kommenterat får ett svar så snabbt som möjligt :) ber om ursäkt om det är så ni uppfattat det. Vill bara göra er nöjda! Ibland får jag dock väldigt märkliga frågor och då blir man lite frågande, så snarare ett förvirrat svar än överlägset. Försök tänka så nästa gång ni reagerar :)

   Reply
 5. Linda on

  Jag köpte dom från Rutstore.se, Oliva Jeggings, en med hög midja och en med låg midja och jag ÄLSKAR dem!!
  Dom va otroligt stretchiga och sköna och tycker de håller sig bra i passformen!

  Reply
 6. Vicki on

  Köpte ett par Dr Denim från Carlings i Sthlm. Super sköna. Köpte dock dom i storlek S fast XS satt bra eftersom sömmarna kan brista när de sitter för tight.

  Reply
  • victoriatornegren on

   Josefin: Alltså, dom är väl “små” eftersom att dom är så pass stretchiga :) Man kan både ha en storlek större och en mindre som.

   Reply
 7. Nina on

  Skitsnygga! Gjorde en chansning och slog till på ett par Dr Denim i storlek xs. Hoppas verkligen dom inte är för små nu bara…

  Reply
 8. Julia on

  Det jag mest tänkte på är att du istället kan skriva “kolla på bilden!” istället för att låta “dryg”. Men förstår att det är svårt att vara jättetrevlig och glad hela tiden när man får så konstiga frågor, haha. Du är iallafall hur bra som helst, puss!

  Reply
 9. Madeleine on

  Hej! Tack för tipset Victoria! Grymt snygga jeans ja. Vet inte om någon tipsat om denna sida där de även säljer dr Denim i modellen Kissy, nämligen zoovillage.com. De brukar ofta ha alla storlekar kvar i de flesta plagg som annars är slutsålda :) beställde mina dr Denim i den modellen där idag.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)