MENU
13:20 | October 31, 2011

Dagens klädsel

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day,Uncategorised

Skor – DinSko, Byxor – Dr.Denim, Skinnjacka – Carlings, Solglasögon – RayBan

Bästa med att det börjar bli kallare ute, är att det är mer okej att bära helsvart. Vilket jag tycker är det absolut snyggaste i nästan alla lägen. Invigde min mössa idag också! För er som frågat vad jag kommer ha på huvudet i vinter är detta svaret, även en turbanliknandegrej jag nyligen inköpt. Visar den sedan! Kram

22 Responses to “Dagens klädsel”

  1. malin on

    Hej assnygg outfit!
    du vet du vart man kan köpa rayban solglasögon, sådana som du har? :) Någon hemsida eller så man kan klicka hem som går snabbt och enkelt eller någon affär i Sverige man kan beställa ifrån? :) Uppskattar svar :)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)