PROFFS

Får massvis med frågor angående olika frisyrer jag gör, hur dom håller sig och hur jag får volym i mitt hår. Jag säger bara tack till detta hårspray! Klister i sprayform. Har testat massvis med olika hårsprayer men alltid återgått till denna. Perfekt för tupering, perfekt för strama uppsättningar (hästasvans tex) och perfekt när man lockat håret. Enda detta hårspray inte riktigt fungerar till för mig är när jag vill ha helt platt hår, då detta har en tendens att göra mitt hår lite vågigt. Men jag har väldigt sällan platt så är bara tacksam för att det ger lite liv i håret när man använder det. Så, världens bästa (säkert sämst för håret) budgethårspray. PROFFS!

Translate/ I get so many questions about my hair and my hairstyles. How they survive a night out, how I get volume in my hair and so on! I just say thanks to this hairspray. It’s like glue in a bottle. I’ve tried so many different types, but always gone back to this one. Perfect when you tease your hair, when you do a tight ponytail or when you curl your hair. The only thing this spray doesn’t work for, is when I wan’t totaly straight hair, cause the spray it selfs make the hair a little bit wavy. But I never have that so I just like that the spray gives a little bit volume itselfs. So, the best (sure the worst for the hair) hairspray. PROFFS!

13 Responses to “PROFFS”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *