Shoe-moment

Jag kan säga att det här inte var kärlek vid första ögonkastet. Sneglade på dessa samtidigt som jag köpte mina spetsiga pumps och beslutade mig för att dom var långt ifrån någonting som jag skulle bära. Men nu har jag sett dom lite här och där, och mitt öga vänjer sig farligt fort. Och det är nästan dom sakerna jag inte alls gillar först som jag brukar börja tycka om som mest. Så, nu är jag kär i ett par skor igen. Din sko öppnade här i centrum så fick 20% rabatt också, så kunde inte motstå – 499 kr!

Translate/ It was not love at first sight with these ones. I’ve been looking at this shoe a couple of times and asked myself “who wear those”? But now I’ve seen them on a couple of people and my eye got use to the look! It’s actually the things I kind of not like in the start, I’m use to fall in love with the most. So, now I’m in love in a pair of shoes again. From Din sko – 499 sek.

24 Responses to “Shoe-moment”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *