Svar på frågestunden – Del 1

Hej fina! Här kommer lite svar från frågestunden. Börjar med svar på dom frågor jag fick flest av:

Om det inte är ett allt för känsligt ämne undrar jag hur lång du är och vad du väger? Du har jätte snygg kropp! Tack så hemskt mycket. Särskilt känsligt för mig är det inte, men kanske för andra. Jag är 163 lång och väger 46 kilo.

Civilstatus? Inte singel

Var du “bra” i skolan och vad gick du för gymnasielinje? Salig blandning mellan VG:n och MVG:n, lite fler av det sistnämnda tror jag. Jag gick ledarskapsprogrammet på Dragonskolan, en sam-linje med inriktning på beteendevetenskap. Världens bästa!

Smala fina Victoria! Hur gör du för att hålla dig i form? Är du smal naturligt eller har du några tips på hur man håller sig “modellsmal” utan att se för tränad ut? Jag har inte tränat sen jag gick friidrott för typ 6 år sedan, hemskt! Men motivationen har väl inte riktigt funnits då jag utåt sätt inte känner att jag behövt det. Jag är en sån som inte kan gå upp i vikt, hur mycket jag än äter. På både gott och ont dock, hade gärna vägt något kilo till eller två!

Vad jobbar du med egentligen? Driver min blogg som heltidsjobb för tillfället. Sedan blir det även lite saker runt i kring bloggen, som olika skribent och modell-jobb. Har lite saker på G nu dock, som ni lär märka av senare i höst. Fantastiskt pirrig!

Vad är ditt nästa steg? Jag vet att du är ung och det kommer bli roligt för oss alla at se vart bloggen tar dig, men vart vill du komma i dit liv? Vad är din största önska/dröm? Jag vet inte om något inom mode är min hela framtid, men det känns i varje fall som att jag kommer ta några steg till inom det området innan jag känner mig helt klar. Mode kommer nog alltid vara ett intresse, men kanske inte alltid det största. Mitt nästa steg kommer ni märka av om inte allt för länge som sagt. Min högsta önskan är att få skriva min egna bok, om allt annat än ytlighet.

Hur mycket pengar tjänar du på bloggen? Jag vet att dessa siffror är väldigt intressanta. Men, enligt mitt kontrakt får jag faktiskt inte skriva ut hur mycket jag tjänar. Tillräckligt för att jag ska ha råd att bo, shoppa,  äta och leva lite.

För hur mycket shoppar du varje månad? Blir några tusenlappar, vilket är på tok för mycket enligt mig. Ändring snarast!

Var får du din inspiration ifrån? Som jag sagt så många gånger förr. Lookbook, Minoutfit, Weheartit och Tumblr.com!

Jag är lite nyfiken på vem som fotar dina dagens-bilder? Och ibland skriver du att det är dagens klädsel men så är du fortfarande hemma i sängen. Hur funkar det? 99% av bilderna tar jag själv. Med hjälp av stativ och självutlösare! Haha, nu ska du få höra. Nämen, min kamera har blivit lite tokig så det fungerar helt enkelt inte att ta bilder med den när solen lyser starkt. Därför brukar jag se till att ta lite bilder när det är mulet utomhus alt. kvällen innan om jag ser att det ska vara helsoligt. Därför blir det som det blir! Allt för er.

Ska inte du flytta till Stockholm? Jo, det ska jag. Men det är ingenting jag har planerat att göra inom den närmsta tiden, som det känns just nu i varje fall.

Translate// How long are you and what’s your weight? 163 cm tall and my weight is 46 kilo. Civil status? Not available. How do you stay fit? I’m just lucky, and have the “right” genes. (Good and bad though) I would love to be able to “fatten up” a little bit. One kilo or two! What’s your job? My blog is my only job right now. And things around it, like modeljobs and things like that. What is your next step? I know that your young and it will be so fun to see where the blog takes you, but what do you want with your life? What’s your biggest wish/dream? I don’t know if fashion is my whole future. But it feels right for the moment, so I will take a few more steps within that direction. Fashion will always be a interest, but maybe not always the biggest. My wish and dream is to write a book, about everything than superficial things. How much money do you get on the blog? I know this numbers is intresting, but according to my contract I can’t tell. But I have enough to live, eat and shop. Where do you get all your inspiration? Like I said before: Lookbook, Minoutfit, Weheartit och Tumblr.com. For how much do you shop each month? Some One-thousand-kronor-notes. To much for me!

13 Responses to “Svar på frågestunden – Del 1”

 • LISA says:

  hej! Jag tar inte illa upp över den första frågan men jag funderar lite. Ju äldre man blir, desto mer borde man väl egentligen väga, de är inte alltid bra att väga för lite, och jag som tillexempel är yngre än dig, ungefär 5 år och väger nästan mer än dig, är jag tjock då. Menar inte riktigt så men alltså, förstår du hur jag tänker? 🙂

  • victoriatornegren says:

   Lisa: Ja, enligt din egen kurva såklart. Jag väger mer nu än vad jag gjorde för 5 år sedan 🙂 Man ska aldrig jämföra sin vikt med andra, för alla ser olika ut. Vilket är helt underbart! Sedan är jag väldigt liten också, 10 kilo till på mig hade inte varit mig emot.

 • Elin says:

  Jag har en fråga! Hur gör man om man vill börja tjäna pengar på bloggen? Har aldrig riktigt fattat hur man bär sig åt:)

 • Amanda says:

  Inte singel? När får vi veta mer om detta?

 • c says:

  vad roligt att du berätta om att du inte är singel, trodde faktiskt det. men klart svårt att avgöra i en privat blogg. mysigt för dig i alla fall. 🙂

 • Curves says:

  Ser att ni pratar underbara kurvor och hur alla är olika. försöker få fram de lite större och att de också kan ha en stor modeblogg. så kolla gärna in: http://curves.devote.se/ och länka gärna om du vill! puss

 • Linnea :) says:

  Fan vad fett att du ändå tjänar så mkt på din blogg! 😀

 • Gud vilket samman träffande! Jag själv är också 163 cm lång och väger detsamma! 🙂

 • emelie says:

  hej! jag verkligen älskar verkligen din blogg och har läst den dagligen sen jag fick nys om den 🙂 men jag har en fråga, HUR tjänar du pengar på din blogg? vart är du medlem med vilka har du kontrakt? vad får dom och du ut av varandra?

 • lotta says:

  hahaha hur skön är inte du, varje gång det är frågestund så säger du att du ska sluta shoppa för så mycket, men det gååår ju inte haha 🙂

 • Hej Victoria. Jag hoppar alltid in hit lite då och då och jag har nu läst igenom dina frågestunder eller vad man ska kalla de och något jag märkte där var att du verkar vara mycket roligare än va jag trodde. Missförstå mig inte nu men tidigare har jag fått en uppfattning om att du är väldigt reserverad och rätt tråkig, förlåt. Men dina svar visade att jag har haft helt fel om detta! Hade varit roligare om du kunde visa lite mer personlighet i bloggen. Menar inte att du ska ta bort modet men på något sätt kanske visa lite mer av dig själv i texterna.
  Sen hoppas jag att din dröm om att få skriva en bok en dag slår in! man ska alltid följa sina drömmar. Ha en fin kväll. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *