Myssöndag

Söndag, vilket betyder myskväll. Och dagar som dessa finns det kanske inget bättre plagg än en One Piece. Har faktiskt samlat på mig fem stycken. Just denna kommer från InOne och är lite tunnare än mina andra. Skönt nu på sommaren när lägenheten är annat än superkall. Tog dock M (efter min längd på storlekarna) och den var på tok för stor. Så kika inte på deras mätningar utan ta den storlek du brukar ha. Hörs lite senare! Puss

Translate/ Sunday, which means cozy time. And days like this, there is no better clothes than my One Piece. I’ve got like five One Pieces, I love it. This one comes from InOne and it’s a little bit thinner than the other ones. Perfect on the summer when the apartment is everything but cold.

37 Responses to “Myssöndag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *