MENU
15:07 | July 27, 2011

Tote bag – Skinn

Fashion,Uncategorised

Haha alltså, det är så sjukt. Var så glad över lackväskan för att jag verkligen aldrig hittar någon perfekt vardagsväska. Men så gick jag in på Accent en liten snabbis igår innan bussen till pappa skulle gå. Så ser jag den här, precis en sån som jag fantiserat om i huvudet. En “Tote bag” i skinn. 249 kronor!

15 Responses to “Tote bag – Skinn”

 1. Åsa on

  Jättefin! Men jag kan inte riktigt förstå att du skriver att det är skinn, för det är det ju uppenbarligen inte..? En skinnväska i denna storleken ligger ju allt som oftast på ett par gånger detta pris, men håller desto längre.

  Reply
  • victoriatornegren on

   Åsa: Oj, ber om ursäkt.. Brukar säga skinnväska trots att det är fejk. Får skriva fejk nästa gång!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)