Inköp från H&M – CC

Denna kollektion från H&M blev ju en total flopp enligt mig. Varför sätta ett datum när alla plagg förutom två finns ute i butik dagarna före? När jag stod med alla saker framför mig och testade i provrummet blev jag inte särskilt impad heller. Dessa shorts fick följa med bara för att, sedan beställde jag byxorna på nätet innan ifall dom skulle ta slut. Får se om dessa åker tillbaka eller inte, lite osäker. Fick ni mer er någonting hem?

OKEJ! Nu tänker jag bli ännu mer förbannad. Beställde byxorna från hemsidan i morse. Och nu finns inte längre beställningen?! Vad i helvette.

92 Responses to “Inköp från H&M – CC”

  • sofiapoulsen says:

    Jag är grymt besviken! Hade tänkt köpa de virkade shortsen, var jätteglad att de skulle komma ut idag. Men de hade sålt ut allt innan så idag fanns inga kvar. Inte i hela Sverige tydligen.. Det bästa tog slut innan det bestämda datumet. Värdelöst!

  • INGRID W says:

    alltså, jag blev så sur och ledsen eftersom jag gick in vid 8 imorse på nätet och kände mig så duktig för att jag var ute i tid för en gångs skull. men de virkade shortsen fanns inte ens och min favvoklänning var total-slut.. hur kan det hända när jag trodde jag var snabb? 🙁 så himla dåligt att vissa har förtur!

    jag har iaf beställt de shortsen du visar, vita kavajen, lite till killen och nån topp.. men är besviken.. plus att vissa redan fått tag i de virkade shortsen i förskott 🙁

  • Måste säga att jag också var väldigt besviken efter att ha varit efter det virkade shortsen och västen men just de två plaggen kom bara ut i det stora städerna och hemsidan och eftersom jag gjort NA-prov för svenska idag så missa jag det helt! Segt! äh, förhoppningsvis kommer det ut fler.

  • Anonymous says:

    behåll

  • Carolin says:

    Klänningen och shortsen jag var sugen på var redan slutsålda när jag klickade in mig på deras hemsida imorse ^^ Såg dessutom också nästan alla plagg (utom just dom två jag ville ha såklart) i butik innan officiella lanseringsdatumet.

  • Linnea says:

    Var väl en av tusentals som var sugen på dom virkade shortsen, men dom släpptes tydligen tidigt så det var bara att skaka av sig ha-begären ^^ Tycker dom du har köpt är jättesöta, blir säkert sjukt snygga till en rockigare outfit med skinnjacka och snygga solbrillor 🙂

  • Josefin says:

    Jag fick också med mig dem där söta shortsen skulle vara kul om du kunde visa hur du tycker man kan matcha dem! 🙂

  • Astrid says:

    jag tycker att du ska behålla shortsen, dom är jättesöta att bära på sommaren med brun hy 🙂

    i malmö så hade bara 2 plagg kommit innnan premiären, men jag kunde inte åka in till stan och kolla kollektionen så blev blir att så snabbt som möljligt beställa det jag vill ha.

  • Anonymous says:

    måste du alltid klanka ner på allt. Klagklagklag, du verkar ingen rolig tjej.
    Hare bra ändå 🙂

    • victoriatornegren says:

      Anonym: Haha, den där kommentaren var nog mer klagomål än jag lyckats med i min blogg hörru 🙂 Att ha åsikter om brister än mänskligt.

  • Saga says:

    håller med, stört att de satte ett datum och sen släppte i förväg :/ men shortsen du köpte var fina

  • natali says:

    näh, jag gillade faktiskt inte ett enda av plaggen, provade några men inget med mig hem 🙁

  • kimberly says:

    känner desamma med att det blev en TOTAL flopp! Jag bor i örebro och har väntat i månader och längtat så efter denna kollektion. Inte bara kollektionen utan de virkade plaggen. Men inget utav det kom in i butiken. De kom bara ut i de stora städerna… är jäkligt besviken..

  • jag tänkte haffa byxorna och västen, men dem hann ta slut i samma ögonblick!

  • Linn says:

    Jag provade också dom! Men jag sket i att köpa dom, får verkligen lite blöjkänsla utav det. Kläderna var sjuktsnygga på bild, men i verkligheten? En flopp, och att de släppte kläderna innan gjorde inte saker bättre!
    Älskar din blogg Victoria, följer den slaviskt.
    Kram

  • Lokko says:

    Var där i morse, och var inte så imponerad. Det var snyggare på bilderna helt enkelt. Men fick med mig samma shorts som du, den virkade västen och en spetströja. Hade spanat in en klänning, men den fanns självklart inte i Jönköping.. Menmen, jag är nöjd med mina inköp!

  • Paula says:

    Håller med, tycker att det är jättetrist.. Jag beställde lite grejer från nätet så vi får väl se hur impad jag blir 😉

  • Victoria says:

    fick med mig de shortsen hem jag med! men vad skulle du matcha dom med? har också lite svårt för om jag ska behålla dom eller inte… behöver tips!

    • victoriatornegren says:

      Victoria: Är lite osäker. Men helvitt känns ju som det jag kommer köra på 🙂 Inga strumpbyxor under, enda begränsningen jag ger.

  • Emma says:

    Fick mina virkade shorts, de sitter perfekt!

  • Simone says:

    Beställde också byxorna, tror de kan bli grymma i vår och sommar 🙂

  • Clara says:

    beställde en tight virkad klänning på H&M young:)

  • Nathalie says:

    jag håller med, vad är vitsen med att släppa allt innan datumet? Jag fick med mig två plagg hem, kolla bloggen för att se vilka:)

    ha en fin kväll<3

  • sofie says:

    Håller VERKLIGEN med! Lönt att övehuvudtaget skylta med sin kollektion när man inte har en chans att haffa något! I Helsingborg fanns inte ens de virkade plaggen. Jag testade dom shortsen också, men dom var inge snygga på… Helt pösiga ju. Aja, hoppas dom gör bättre ifrån sig nästa gång! Tack för en fin blogg!

  • Lina says:

    I just bought the same one today! It is so cute! 🙂

  • eve says:

    håller med! En total flopp! Hade spanat in 2 virkade klänningar, men dom fanns varken på nätet eller i butik!

  • Lovisa says:

    ja en vit tröja med broderade blommor på lyckades jag haffa i butik. Men jag håller med när det gäller datumsättningen på kollektionen, förstår inte heller meningen med det.
    Söta shorts!

  • Amanda says:

    Jag kände precis som dig att det bara kändes meningslöst att ens shoppa något.
    Jag var väldigt nära på att köpa samma shorts som du gjorde men sen fick dem inte följa med ändå.

  • Kaisa says:

    Jag har sett fler än bara två plagg från kollektionen i butik för typ en vecka sen. Flera shorts och tröjor.. 🙂

  • lidde says:

    Fick med mig ett av deras linnen från den kollektionen men det var inte alls stort utbud tyvärr 🙁 Trodde det berodde på att jag bor i Norrköping men det var nog en flopp på dom flesta ställen 😉

    Avgudar din stil Victoria!

  • Kaisa says:

    Oj, trodde att du hade skrivit att bara två plagg har funnits ute innan..

  • Cecilie says:

    Heey, hvor meget har købt disse for??

  • javel. says:

    håller med. jag satt klistrad framför data skärmen kl 08.00 för att få tag på allting jag ville ha. sen fanns det bara en bråkdel av allting på webben. så jag ringde kundtjänst o fråga “nu e klockan 8.10, när släpps de?” då var det allt som fanns, resten fanns i stora butiker. eh?

  • Claudia says:

    Jag håller med dig, blev så himla besviken när jag såg Angelica Blick i de virkade shortsen 2 veckor innan de skulle släppas. Sedan sa de även att kollektionen skulle släppas 8.00 på shop online men när jag gick in kl 7 var det jag skulle ha slutsålt. De sa även att hela kollektionen skulle komma ut på Shop Online men jag mejlade de och frågade när de virkade shortsen, volangshortsen skulle komma in igen och även de höga vita jeansshortsen i 34. Då svarade de “Tyvärr ändrades villkoren sent i processen från att hela kollektionen skulle säljas Online, till att endast delar av den nu finns tillgänglig till försäljning Online.”
    Jag är väldigt besviken… hade sett fram emot denna kollektionen ändå sen jag först såg den här på modette.

    Men jag har de vita höga shortsen i 36 hemma så om 34 skulle vara för små för dig så kan vi byta hehe 😉
    Känner inte mig speciellt taggad att handla på Tradera för 500kr.
    En annan sak jag tycker är dåligt är alla de som köper 1 plagg från Conscious Collection BARA för att tjäna pengar på det. Såg en som hade lagt ut 15 annonser!! Det är sjukt. Dåligt stil mot oss som faktiskt vill ha de. Onödigt att lägga ner dubbelt så mycket pengar bara för att någon köpt upp hela lagret.
    Oj, nu blev det lite långt!
    Men jag köpte de shortsen i butik, de är inte perfekta men helt okej.

    • victoriatornegren says:

      Claudia: Ja, verkligen. Trodde Umeå skulle hålla sig, men dagen före fanns hela ställningen och konceptet mitt i butiken, så frågade jag och då var det tydligen bara två produkter som skulle släppas under denna dag. Förstår inte alls varför man sätter ett datum? Hela grejen känns väldigt oprofessionellt. Får hoppas på att de inte släpper Fashion Against Aids i förväg nu också. Mina shorts sitter super tyvärr..

  • linn says:

    Jag blev också jättebesviken på att allt redan var släppt när man stod redo för att shoppa. Sen satt inte det jag ville ha alls bra. Jag köpte samma shorts, en T-shirt och linnet med dragkedja i ryggen, och inget av de var planerade 🙂

  • malin says:

    jag jobbar på h&m i örnsköldsvik & de enda plaggen jag väntare på var de virkade shortsen och de höga vita jeansshortsen från då vi sett att de skulle komma i butik. men gissa hur besviken jag blev då vi inte fick dem? haha så surt.

  • Anonymous says:

    Förresten, det finns en virkad klänning på barnavdelningen. Storlekarna går upp till 170 där så de passar förmodligen. Jag älskar virkade klänningarna men tyckte dock inte den var jättefin, var lite mer åt T-shirt hållet på ärmarna. Tyckte inte modellen var så fin, men okej. Du kan ju ta en titt iallafall eftersom du gillar virkat 🙂

  • Anna says:

    Håller fullständigt med dig! Köpte också dessa shorts och en virkad väst, men det var allt! Hade laddat för fler plagg men tyckte inte alls att de var så speciella som jag hade hoppats på. Det är nog inte så bra att ha för höga förväntningar trots allt!

  • Sofie says:

    Jag fick med mig de virkade shortsen, de söta shortsen med volanger och den virkade västen! Är övernöjd!! 🙂

  • Linda says:

    Total flopp enligt mig med.. Jag var så laddad på att allt skulle finnas på hm sidan! gick upp i ottan för att allt jag skulle ha skulle finnas.. väl inne på webben blev jag så besviken, ända jag fick tag på var den virkade västen. Dom virkade shortsen fanns inte ens, så ringde ett hm i stan och hon berättade att alla var slut till och med hos leverantören så dom hade inte fått in dom överhuvudtaget.. konstigt när halva sverige redan fått tag på dom typ 2 veckor innan kollektionssläpp! jag är lika besviken som du 🙂

  • ellen says:

    hej! Jag hade också gjort en beställning på en virkad väst. Det hände exakt lika dant med min beställning. Den fanns lixom inte längre. Jag ringde till H&M och då fixade dom det! 🙂

    • victoriatornegren says:

      Ellen: Jo, men nu är alla storlekar slutsålda av den produkten. Vilket innebär att det inte går att “fixa” 🙂

  • alltså herre min gud så löjligt detska va me dkollektioner o sånt. håller med dig helt och hållet. helt totalt tråkiga saker!

  • Anonymous says:

    Håller helt med! blev så besviken..

  • ellen says:

    hejsan Victoria!
    du har tidigare lagt upp en bild på en röd klänning du har köpt. Den kom från nelly men jag skulle vilja veta vad det var för märke. Jag hittade inte inlägget och det är jättekonstigt för jag har letat på de 4 senaste månaderna. Knas. Och du skrev där vad det var för märke, så det skulle varit jättesnällt ifall du kunde berätta det för mig.
    du är så nedrans snygg victoria!

    • victoriatornegren says:

      Ellen: Har inte köpt någon röd klänning så låter inte som att det är min blogg du hittat den på, tyvärr 🙂

    • victoriatornegren says:

      Ellen: Haha, ja.. Dum jag är du menade ju den rosa antar jag. John Zack, men tyvärr slut 🙂

  • Fredrik N says:

    Vad har har du för utbildning? går du skola eller?

  • Stina says:

    Ja, det suger att de släpper den i förväg!! Jag har gått och väntat på att den skulle släppas idag, men när jag gick in i butiken i tisdags, hade de släppt den!! Så dåligt, förstår inte varför de bara inte kan hålla sig till datumet? Jaja, jag är ändå nöjd med det jag fick tag i, speciellt en virkad klänning från baravdelningen haha, tur att man inte e så lång :))

  • sofie says:

    provade de höga vita jeansshortsen som du med har. fyfan va de är snygga! köpte dock aldrig dem eftersom de var lite för höga för min stil… tråkigt nog.

  • Anledningen till varför de inte finns kvar längre är för att de tog slut innan de började packa ditt paket. Har hänt mig med med vissa saker, ledsen blir man 🙁

  • michaela says:

    jag tyckter också det var dåligt att dom smyglanserar i förväg! jättemånga grejer har tagit slut också. jag hittar heller inte vissa plagg på webshoppen som jag har sett innan, vissa plagg säljs bara i ”utvalda butiker” vilka butikerna är står itne?….bor inte nära en butik och jag ska inte handla något förrän om 2 veckor då jag ska resa iväg med en kompis till uppsala, jag hoppas verkligen plaggen jag vill ha finns där i butik….

  • Camilla says:

    Her i Norge ventet de til i dag værtfall her jeg bor, men det som er dumt at de gir nesten ingenting til butikkene her jeg bor, må dra flere timer for å få flere og på internette selger de nesten ingenting står bare “kjøpes i utvalgt butikk” Så er ikke særlig impornert over de tinga som var i butikken heller..

  • Sofia says:

    Ja jag är grymt besviken att de säger att kollektionen ska släppas den 14e och så kommer typ hälften ut i butik eller det man verkligen ville ha redan är slutsålt, det är ju “underbart”!

  • malin says:

    man blir så sjukt less på att bo i norrland då man inte kan få tag i saker man vill ha. inte känner jag någon som bor i stockholm eller så heller! buuu. äsch, nu är jag skitirriterad haha, men så blir det väl då man längtat efter nåt.

  • Lotta says:

    Men hon som menar röd klänning kanske menar din knall rosa från John Zack… Jag och min kompis hade en diskussion om den var röd eller rosa, tillslut kom vi fram till att jag hade rätt i att den var rosa. Men det kan vara lite svårt att se kanske!

  • Julia says:

    Hej Victoria! Jag beställde de där shortsn imorse och undrar hur de är i materialet. Är det bara ett lager med tyg, alltså det med små hål i? Eller har de ett foder? Kan man bära de med trosor i annan färg än vit utan att det ser konstigt ut? Kram

    • victoriatornegren says:

      Julia: Annat än vita trosor blir nog inte så bra 🙂 De är ju som håliga. Ska visa dem på!

  • Joella says:

    Blev också besviken. Testade typ tio plagg men tyckte delvis att de satt illa, samt att allt var lite väl tråkigt.

  • Liza says:

    Hände mig med förra veckan, H&M aswell.. -.-
    De tog bort ett plagg från min beställning, skickade allting i fel storlek och skrev att en jumpsuit tagit slut EFTER att jag beställt den. -.-

    Really not trust worthy

  • ida says:

    är oxå riktigt upprörd o besviken !i

  • JOHANNA says:

    nej, det jag ville ha finns inte på nätet och slut i butik!

  • Josefin says:

    Du behöver inte vara spec ledsen eftersom byxorna är typ genomskinliga i ett sladdrigt tunt material och fickorna syns igenom… Ser bara billiga ut enligt mig. Sen förstår jag verkligen din ilska eftersom Sundsvalls h&m inte ens fick de virkade shortsen…. Åh!

  • värdelöst att dom släppte en del av kollektionen i förväg… dock fanns det mesta här i Paris, förutom de virkade shortsen… -.-

  • A says:

    tycker du om min H&M – CC outfit , går gärna in och rösta tack 🙂

  • hanna says:

    Hej! Jag har inte alls fastnat för denna kollektion från första början så jag har inte så mycket att säga om det egentligen, förutom att H&M har sååå dålig service. man får alltid vänta veckor eller t.o.m månader på att vissa plagg ska komma efter man beställt på OnlineShoppen, sen kan de försvinna grejjer ur beställningen, som du sa, utan att de ens meddelar en eller någonting. Man blir riktigt less på H&M, men konstigt nog går man tillbaka och handlar där igen…..

  • Karin says:

    Sjukt konstigt att de släpper kläderna innan! Det var ju typ flera veckor sen de första kom, varför sätta ett datum då liksom?

  • Tina says:

    när kommer eran kollektion ut ? 🙂 jätte sugen!

  • JAG ÄLSKADE KOLLEKTIONEN när jag först såg bilder på den….men i verkligheten var plaggen inte alls lika fina….shortsen var det enda jag kunde tänka mig men dom var slut. och SÅ LÖJLIGT att hypa en kampanj och ett datum för att sedan släppa allt lite då och då så att hela grejen försvinner….nä jag kan inte annat än hålla med om att detta floppade rejält.

    Kramar

  • Emz says:

    Min senaste beställning från HM försvann också, man blir så irriterad… ._.

  • Linda says:

    Är också besviken. Lkpg fick inte ens in hela kollektionen & plaggen som försläppts skulle inte komma in igen. Förstår inte hur H&M har tänkt, men byxorna såg jag fanns inne på hemsidan nu igen! 🙂 Verkar som den fylls på litegrann!

  • lisa says:

    vita byxorna finns igen!!!!! så missa inte denna gång!! Kram

    • victoriatornegren says:

      Lisa: Tack, tack, tack kära du :)!! Nu får jag hålla tummarna att det gick igenom denna gång.

  • Sari says:

    Kan bara INSTÄMMA! Beställde 3 plagg från deras kollektion o när jag kollade nu på morgonen hade dem tagit bort 2 plagg från min beställning, så jag annullerade hela beställningen. H&M är grymt dåliga på att hålla det de lovar o även långsamma leveranser. Får se om det blir fler köp därifrån över huvudtaget!

  • Catja says:

    Jag lyckades haffa både de virkade shortsen och den virkade västen. HAPPY 😀

  • Hawaz says:

    Jag håller med dig helt och hållet!! Allt med denna kollektion blev så jävla dåligt! Förstår inte heller varför dom hade ett utsatt datum om allt ändå började släppas redan för en månad sen. Nu har man ju inte lyckats få tag på dom virkade shortsen eftersom dom tydligen bara skulle släppas i butik och inte på hemsidan och dom släpptes här i linköping för skitlänge sen och jag missade dom! IT SUCKS!!

  • emma says:

    Nu förstår jag inte, kommer du få alla plagg från kollektionen i veckan? 🙂

  • ewelina says:

    en keeper! beställde ett par själv, men vad tog du för storlek på dina? super bra blogg! 🙂

  • är också arg på H&M angående den här kollektionen! ville jättegärna ha de virkade shortsen och en annan klänning som jag ville ha på min student. men dessa två hade tydligen släppts tidigare?! jag hade väntat och längtat till den 14.. så himla tråkigt är det! tycker dom kunde skrivit att alla plagg inte skulle släppas den dagen.

  • evelina says:

    så gjorde H&M mot mig med en gång, bara för att deras datorer inte alltid registerar att produkten i slut så säljer dem fler än det finns och tar sedan bort beställning. suger! och som alla andra säger, sjukt besviken att allt var slut, skulle köpa dem virkade shortsen, västen och dem höga vita shortsen, gick upp klockan sju på morgonen för att ha gott om tid, men allt var slut. borde dem inte fixa mer kläder tycker man, eftersom det är så populärt!

  • anna says:

    Tycker också det där med datumet var skit… Men jag fick tag på shortsen på bilden och är sjukt nöjd, så behåll dem! Och det är himla synd att dom virkade inte ens säljs på hemsidan utan bara i storstäderna… Plus att dom släpptes för typ 1-2 veckor sen… Men har hört att det skulle bli någon form av “påfyllning” den 20:e, men man vet ju aldrig…

  • Charlotte says:

    Visst var det konstigt att HM satte ett datum och så släpptes plaggen tidigare MEN jag tycker ändå att det var bra så alla får en chans att haffa plaggen.

  • Ida says:

    Jag har inte provat nått plagg från kollektionen så ska väl inte uttala mig mig, men kollektionen var inte riktigt min stil. Det enda jag väldigt gärna vill ha är de virkade shortsen, men där jag bor släppte de kollektionen ett par dagar innan de skulle och på själva “dagen” gick jag dit för att kolla om de fått in shortsen, men det hade de inte.. synd att de inte tog in hela kollektionen när de skulle tycker jag 🙂

  • Sava says:

    Skiiiit fin stil du har! Skulle du kunna visa de på och visa vad du bär de med? Tack:)

  • Johanna says:

    SÄLJER DE VIRKADE SHORTSEN I STORLEK 36 – MAILA VID INTRESSE!! [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *