Träningskläder?

Nelly Sports Fashion

För drygt en månad sedan vann jag ett årskort på ett nyöppnat gym här i stan, Stepin24! Så nu är faktiskt tanken, att jag efter 5 års träningsuppehåll (gick friidrott förut), ska ta tag i mig själv. Med fokus på hälsa och välmående, alltså inte med målet att gå ner i vikt. Så då måste man ju införskaffa sig lite träningskläder och jag har ingen aning vad man ska ha och vad som är bra/dåligt. Snubblade in på Nellys nyöppnade kategori med träningskläder, fanns ju rätt mycket och jag älskar ju Nellys korta och säkra leveranser. Såg att det var fri frakt också! Kan någon hjälpa mig, vad ska jag beställa därifrån? Här kommer ni till sidan om ni inte hittar dit.

27 Responses to “Träningskläder?”

  • Fanny says:

    Hejsan!
    Jag ÄLSKAR Nelly, skickade nyss efter en jumpsuit därifrån, ska hämta den imorgon 😀
    Eftersom att du ska börja gymma, så har jag tagit ut några favoriter (inomhus):

    http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/sportkl%C3%A4der/sport-bh/stay-in-place-875/racerback-bra-875002-133/
    (Jättesnygg med ett vitt, transparent linne och ett par träningstajts till)

    Undetill, alltså träningstajts, spelar ingen roll vilka! Dom ska sitta bra och vara bekväma.. Visst, dom ska ju självklart vara snygga!

    Linnen:
    http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/sportkl%C3%A4der/linnen/reebok-887/se-lbra-top-887001-46/
    (kul med färg!)

    http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/sportkl%C3%A4der/linnen/casall-873/dance-studio-boxback-873032-14/
    (skitsnyggt med lite öppen rygg, stort fan av själv!)

    Detta var lite utdrag bara! Sen är ju träningsskor VIKTIGT, men jag säger samma som ovan, de ska vara bekväma! Jag brukar köra på vita/svarta skor för att kunna matcha med det mesta! Träningen blir roligare om man känner sig snygg!

    Ha en toppenkväll! 🙂

  • rebecka says:

    Kul med friidrott!´:)

  • Stina says:

    Till att börja med måste du ha en Stay in Place (racerback) sport-bh. Dom är helt oslagbara! Sjukt sköna och man känner sig snygg i dom. Sen skulle jag rekommendera tights och lite slappa linnen plus en hoodie. Kolla hm´s hemsida också, dom har mycket bra och billiga träningskläder.

  • Sanna says:

    Hej 🙂
    jag skulle rekommendera ett par träningstights, jag tycker att det är skönast med typ hellånga eller till vaderna. Om du köper svarta så kan du matcha dem med massa olika färger på överdel, så det är ett tips!
    Upptill är det bra att ha en sportbh, jag är typ helt platt så jag behöver det egentligen inte men tycker ändå att det är bra.
    Man kan ju ha vanliga bomullslinnen men det är mycket skönare med något tyg som “andas” så då kan du ju satsa på antingen ett tight eller löst sittande, spelar ju ingen roll.
    Skor är såklart jätteviktigt! Utan bra skor kan du få ont i fötterna och ryggen och du kommer få dålig hållning. Så gå till en skoaffär och prova istället för att köpa på internet!

    Lycka till! ♥

  • Elin says:

    jag tycker att det skönast att träna när kläderna är tajta och sitter på plats, det är det som är viktigast! 🙂 och att det är i sånt gympatyg som jag kallar det, det känns bäst!

  • Alexandra says:

    Ser att folk redan tipsat om en hel del bra grejer, men jag måste säga att ett par korta löparbyxor är ett måste om du ska löpa på gymmet, tycker det är svettigt och kliar med långa om man går in för träningen. Hittade inga på Nelly, men finns i de flesta sportbutiker. Dessa är från stadium; http://www.stadium.se/sport/traning/loparklader/116569/nike-w-df-fil-sh-tight . Själv köpte jag mina på barnavdelningen på intersport för 150 kr!:)

  • christa says:

    Det skönaste materialet att träna i är något som andas och inte är (enligt min åsikt) för tight eller för löst. Jag gillar Nike’s tröjor och toppar, dom får många +++!
    Jag har även 2 par springbyxor som jag använder på gymmet, tycker dom är bekvämast, dom sitter på plats och rör sig inte överallt som kanske “trumpetbyxor” skulle göra. Men kolla på materialet så kommer du nog långt 😉 Lycka till! 😀

  • Hanna says:

    Börja med en Stay in place-sportbh. Jag har en med texten där fram. Bästa och snyggaste tränings-bhn jag någonsin köpt! På sommaren funkar det att bara ha den liksom, om man vill.

    Sen får du plocka fram vad du gillar, nu för tiden är träningskläder rätt lika (jag äger mest Nike) i kvalité och bekvämlighet så ta roliga färger. Svarta byxor och linne i någon härlig färg. Och en härlig hoodie, priceless att ha innan och efter ett pass. Känner man sig snygg tränar man bättre! 😉

    Lycka till!

  • Darl says:

    Hej :):) Jag tycker att det absolut skönaste är ett par träningstights som är hellånga, skitskönt när de sitter tajt ända ner och du kan göra i princip vad som helst i sådana. Sen är det skönt med ett lite lösare linne eller t-shirt, inte tight där för det ser inte snyggt ut när man tränar (heh) och sen är det mycket skönare med lite luft 🙂 Köpte ett par sjukt sköna träningstights från stadium för några veckor sen, soc tror jag det var.
    Skorna är det jätteviktigt att du tycker är sköna redan från början och inte tänker “äh, de anpassar sig” för då dör dina fötter haha!
    Men det är inte så svårt egentligen, kör på det du tycker är skönt och snyggt 🙂

    Kram!

  • Ellen says:

    Å vad kul att du ska börja träna! Träning är en del av min personlighet så lite tips på kläder är klart du kan få. Har inte tittat in på deras hemsida men det du först och främst ska satsa på är en bra sport-bh. Det är verkligen a och o när du kommer till träningskläder. Det jag sedan kan tipsa om är att du ska träna i något du känner dig snygg i, då går träningen så himla mycket bättre kan jag lova. Hoppas du hittar några godbitar att träna i och lycka till med träningen (:

  • PATRICIA says:

    åh jag vill oxå börja gymma.. dax och ta tag i detta till sommarn nu..

    skönt och träna i är ett par träningstights långa som korta de är väl vad du trivs bäst i och sen ett linne eller så till.

    och lycka till med träningen 🙂

  • elina says:

    mitt tips är att köra på långa/trekvartslånga tajta springbyxor det är verkligen skönast och tro mig jag har testat allt gymmar 5 ggr i veckan… fanns inga på nelly om jag såg rätt, men vet att intersport, stadium osv.. har!
    linnen aningen tycker jag t.ex. denna modellen är grymt skön http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/sportkl%C3%A4der/linnen/casall-873/dance-studio-boxback-873032-14/
    eller något i denna stilen http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/sportkl%C3%A4der/linnen/bj%C3%B6rkvin-753/dodo-top-753039-14/

    lycka till! Hitta någon kompis att dra dit med och bestäm vilken dag och tid så du inte har någon återvändo! =D

  • Sandra says:

    Åh vad kul då måste jag in och titta på sidan nu med det samma! =)
    Undrade vad det var för grenar du tränade i friidrotten? och för vilken klubb? Jag gick också i friidrott nämligen 😉 Tränade medeldistans =)

    • victoriatornegren says:

      Sandra: Kortdistans och längdhopp :)! Var här i Umeå, vet inte riktigt vad klubben hette, haha.

  • Ingrid says:

    gratulerar till ett bra beslut!

  • Pia says:

    Trodde först det var du på bilden 😀
    Måste också kolla in sportkategorin hos Nelly!

  • L says:

    nike är faktiskt sjukt värt! inte nog med att plaggen andas, de är slitstarka också (blir ju rätt många tvättar :P). deras träningsjackor är också luftiga och härliga, så de är perfekta i vår 🙂 ett ytterligare tips är att köpa ett par hellånga tajta träningsbrallor/tights med dragkedja nertill, så du kan ha dom både långa och trekvarts! 🙂 lycka till!

  • Amalia says:

    Röhnisch har världens bästa träningskläder!!! finns på nelly och på intersport och teamsportia.

  • tara says:

    om jag vore du skulle jag införskaffa typ två sport-bh:s, några lösa färgglada snygga toppar och ett par springtajts (ser ut som svarta vanliga leggings, men “sportigare”) riktigt skönt att träna i 🙂 och sen en lite längre collegetröja i nåt snyggt mönster också 🙂

  • Sophia says:

    #1 Skor – Asics, utan tvekan. De har de bästa damskorna av den anledningen att de har forskat enormt mycket om kvinnofötter och dess uppbyggnad (haha). Det som är viktigast att lägga pengar på.
    #2 Sportbh. Viktigt viktigt viktigt. Föredrar Nike eller svegmarks
    #3 Löpartights och shorts. Adidas långa löpartights och “cykelbyxor” är bäst. Personligen föredrar jag tighta saker när jag tränar
    #4 STRUMPOR! Träningssockar är superduperviktigt faktiskt 🙂
    #5 Träningslinnen/t-shirts. Kör själv Nike/Puma.

    Just some advise! /en van gymmare/friidrottare

  • Julia says:

    Fokusera först och främst på att köpa kläder i funktionsmaterial, då slipper du svettfläckar, dessutom andas materialet. Exempel på såna kläder är träningstights. Bra märken är Nike och Craft. På skor är märket Asics otroligt bra! 🙂

  • MALIN says:

    Ett hett tips är H&Ms sport-avdelning. Skitsnygga grejer som håller riktigt bra och är sjukt snygga dessutom.

  • Natalie says:

    Tycker H&M har snygga, men deras leveranser är ju inte att hurra för, skulle gå fortare att gå ner till deras lager och hämta grejerna, ungefär, haha! Vet att jag beställde en jeansjacka som kom efter ett halvår, spännande.. Men man kan ju gå in på själva affären annars.. Dock kan jag inget om träningskläder så jag tror du ska lyssna på de andras tips istället, haha! Men vad duktig du är som tar tag i träningen, det borde jag också göra, för hälsans skull.. Och så blir det ju roligare om man har nya kläder med 🙂

  • Lisa says:

    Sportkläder innehåller gifter :S

  • Sara says:

    Gå till en riktigt sportbutik så som Stadium, Intersport etc. och införskaffa riktiga bra, funktionella träningskläder från bra märken. Fråga personalen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *