MENU
12:09 | February 22, 2011

Zara blir med svensk webbshop!

Fashion,Uncategorised

Zara öppnar webbshop från och med den 3:e Mars. Dvs om 9 dagar. Tror inte ni förstår min lycka nu, som Umeåbo är detta stort, riktigt stort.

30 Responses to “Zara blir med svensk webbshop!”

 1. Amanda Pettersson on

  Hej Viktoria!

  Jag och några kompisar gör ett skolarbete om trackaserier på bloggar.
  Hur brukar du ta dina komentarer? brukar du typ inte bry dig om vad folk skriver elr brukar du typ ta illa upp då folk skriver dumma saker?
  Hur dumt ska det vara för att du ska polis anmäla det?
  Har du polis anmält en komentar någon gång? hur många? vad var det om?
  Brukar du skriva taskiga komentarer på någon blogg?

  Tacksam för svar!!!

  MVH Amanda, Clara och Jennifer

  Reply
  • victoriatornegren on

   Amanda: Ett tips är ju att skicka dessa frågor på mail istället. Men, okej. Jag brukar sällan ta innehållet i kommentarerna särskilt hårt, det som jag bryr mig om är att en person precis som du och jag faktiskt väljer att skriva någonting dumt. Det är det jag inte förstår och därför kan jag tycka att det är jobbigt. Polisanmäla en kommentar kommer jag inte göra, bara om det är ett hot mot mig eller någon i min omgivning. Nej, det har jag inte gjort. Jag har aldrig skrivit en taskig kommentar i någons blogg och kommer aldrig göra det. Jag tror på öppna dialoger och ärligt bemötande, vilket man inte kan ha bakom en datorskärm.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)