MENU
18:50 | February 21, 2011

Lust att flytta till London?

Fashion,Uncategorised

Skypade med min fina vän Malin igår och hon lämnade beskedet att hon flyttar tillbaka till Sverige i Mars. Det betyder att det finns ett dubbelrum ledigt där från och med i slutet av Mars/början av April. Lägenheten ligger så centralt man kan komma typ, dvs i Notting Hill med busshållsplats utanför dörren och 2 minuters gångväg till Tunnelbanan som går hela London. I lägenheten bor det två söta och jättetrevliga tjejer (en svensk och en britt). Kommer inte riktigt ihåg hyran med 300-400 pund per/person om du väljer att flytta med någon dvs. Är så himla himla himla sugen själv! Men det får bli nästa år för min del. Så maila: [email protected] om du är intresserad av lite mer info och bilder!

20 Responses to “Lust att flytta till London?”

 1. Emma on

  Åh, så roligt det hade vart och helt perfekt om man vill flytta till London. Synd bara att jag fortfarande har ett tag kvar i skolan… Annars hade jag nappat direkt!

  Reply
 2. Victoria on

  Hej Victoria! Skulle inte du kunna ta och göra några inlägg då och då med förslag på hur man kan matcha olika plagg, ex. skinnshortsen. Som ett kollage kanske. Hur du skulle matcha. Vore nog kanon :)

  Reply
 3. Victoria on

  Läser du Lifebymatilda-bloggen här på Modette? Har du sett hennes utelista? FY säger jag. Vad tycker du om utelistor (och då speciellt denna om du sett den)?

  Reply
  • victoriatornegren on

   Victoria: Haha, diskuterade den senast idag faktiskt. Alla har ju olika smak, så personligen tycker jag inte om själva konceptet kring utelistor. Det här kommer inte jag ha på mig och det här ska man inte ha på sig är två helt olika meningar man måste hålla isär. Håller inte riktigt med Matilda till mer än en punkt (bling bling-armband). Hade jag yttrat mig kring vad jag inte tror kommer vara trendigt i vår hade den sett långt ifrån likadan ut, men som jag tidigare sa. Alla har olika smak, så förstår inte syftet med en utelista. Inte att glömma att Matilda verkar vara en toppentjej.

   Reply
 4. Camilla on

  Jeg har planer om at ville flytte til London et års tid, dog først i 2015 eller 16, da jeg starter på uddannelse her til sommer og først er færdig efter 3½ år – ellers ville denne mulighed have været alletiders. :) Håber hun finder en lejer..

  Knus

  Reply
 5. Ingrid on

  jag drömmer dagligen om att bo i london. men man måste ju ha ett jobb också!

  försesten, shit vad de gör narr av dig i stylisterna.. så fort du är i bild så spelas musik som ger bilden av att du är trög och dum typ.. inte så snällt!

  Reply
 6. Cissi on

  Underbart! jag och en tjejkompis flyttar dit 1:a mars :) kram och tack för en underbar blogg. Du är sjukt jävla snygg och har den stil jag tycker är grymmast av alla de bloggar jag läser.

  Reply
  • Victoriatornegren on

   Liz: Jag har aldrig planerat att flytta dit. Min kompis flyttade dock för någon månad sedan, hon trivs jättebra :) Lycka till!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)