Frågestund – Del 3

Hur var du som liten? Var du blyg eller väldigt utåt?
Jag var helt galen när jag var liten. Gjorde hyss, skrek och bet folk. Hade väldigt svårt att tygla när jag blev arg helt enkelt. Vilket jag nog var hela tiden.. Tycker synd om min familj. Så, blyg var jag nog inte.

Vad hände med dina systrars bloggar?
Haha, mina syskon blev så rädda när jag länkande dem förra gången så de lämnade bloggvärlden. Men en kom tillbaka, tror hon är lite mer beredd nu. Bringalex.blogg.se

Berätta lite om din familj!
Oj. Jag har två familjer, pappas och mammas. Tillsammans har jag sex syskon. Två hela, två halv, två plast. Min mamma och hennes man bor i en Västerbottensgård i Sävar med William (14 år, helbror) varannan vecka och med deras gemensamma barn Hugo (5 år, halvbror). Pappa och hans fru bor i ett radhus på Mariedal med pappas frus två barn (Nathali 16, Filip, 10) sedan hennes tidigare förhållande och med deras gemensamma barn Emilia (4 år, halvsyster). Jag och Alexandra (20 år, helsyster) bor hemifrån.

Vad är det bästa & sämsta med umeå?
Det bästa är nog att man vet allt om dem flesta. Det sämsta är nog att man vet allt om dem flesta. Haha!

Hur, skulle du säga, blev du den du är idag?
Jag kom nog inte fram till den jag var eller den jag ville vara förrän något år sedan eller två. Jag har lärt mig av mina misstag men mer av andras. Jag har en som står mig väldigt nära som tagit många felsteg vilket har lett mig på den rätta vägen. Mitt första förhållande var nog det som gav mig mest insikt kring vem jag var. Jag tror på att man måste gå vilse för att hitta sig själv och att man inte kan se klart på sig själv förrän man sett sig själv genom andras ögon.

Vad har du för intressen förutom mode?
Skriva. Jag älskar att låta känslorna rinna ut genom fingertopparna och skapa meningar.

Varför lockar du inte ditt hår längre?
Haha, jag lånade locktången av min mamma. Och jag bor ju inte hemma längre! Ska dock införskaffa en snarast, i samband med att jag köper nytt löshår tror jag.

Vad ska man absolut inte ha på sig i vår och sommar? Eller, vad kommer DU absolut inte ha på dig?
Förutom mina bikinitrosor kommer jag inte ta på mig något plagg med låg midja. Nivet, under höftbensnivå.

Vad är du mest och minst nöjd med utséendemässigt hos dig själv? och personlighetsmässigt?
Utseendemässigt hade jag gärna gått upp 3-4 kilo. Jag tycker många situationer är pinsamma/obehagliga så det hade jag nog behövt träna bort det lite.

Vad hände med ditt och din kompis företag? När kommer ni börja sälja?
En stor och givande kontakt till vårt företag gick det lite tokigt för. Så som det ser ut nu blir det ingenting på ett tag. Jag har dock fått ett erbjudande från ett annat klädföretag om att göra lite grejer – mer om det senare.

16 Responses to “Frågestund – Del 3”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *