MENU
13:31 | February 1, 2011

Första feb

Fashion,Outfit of the day,Uncategorised

Skor – Nelly, Jeans – Cheap Monday, Väska – Gjort själv, T-shirt – Nelly

Shit, tänk att det är Februari idag. Tycker det är så himla galet! Idag fyller pappas fru år, så det blir att fira med god mat förhoppningsvis. Var ett tag sedan jag åt mat som är nedlagt mer än 15 minuter bakom.. Hur som helst, ska städa lägenheten snart och packa ihop lite grejer inför flygresan imorgon. Blir ju som sagt Stockholm för min del. Men vi hörs senare idag! Kram

29 Responses to “Första feb”

  • victoriatornegren on

   Emma: Haha! Nja, det kan jag inte påstå. Men utan diskmaskin blir det snabbt mycket disk och en lägenhet på 31 kvadrat blir snabbt omöjlig att gå i :) Vill gärna inte ramla fram.

   Reply
 1. Melika on

  Haha, lite kul att du i nästan varje inlägg säger att du ska städa lägenheten – jag vet precis hur det känns! Det blir alltid stökigt och smutsigt direkt.

  Reply
 2. Emma on

  I vilken storlek köpte du dina röda tights ifrån nelly? Vill ha likadana och vi är lika långa/ungefär lika smala så skulle vara till mycket hjälp, de sitter så bra på dig!

  Reply
 3. Anonymous on

  Såg just senaste avsnittet av Stylisterna. Jag BRINNER på den äldre kvinnan som sitter i juryn. SATAN vad hon favoriserar! Hon dissar ju vissa, ger dig inte ens en chans. Det var verkligen inget fel på ditt stilleben.

  Känns ju drygt att se på det här, Caroline favoriseras ju helt och hållet. Men det var kanske inte helt oväntat då hon ju har en hel del kontakter i modebranschen.

  Kram på dig!

  Reply
 4. Anonymous on

  varför kan man inte se sida 2 i din blogg? det brukar ofta vara så och jag ville verkligen se den där videon där du visar hur du sätter upp ditt hår med snurrad lugg eller något sånt! Har för mig att du lagt upp en video på det, eller har jag helt fel?

  Reply
  • victoriatornegren on

   Anonym: Men vad i….. Blir så irriterad, alltid är det något fel med bloggen. Ska kontakta teknikerna :) Tack för tipset. Du kan kika på youtube om du söker på “sommarfrisyr” :). Kram!

   Reply
 5. sara on

  Hej Victoria! Tyckte som många andra att din vita t-shirt var galet snygg! Har letat länge efter den perfekta baströjan. Såg att några andra frågat om du kunde länka den och jag undrar detsamma. Jag vet att man aldrig brukar få svar osv men vore jätte tacksam! Hoppas du hare bra! Kram

  Reply
  • victoriatornegren on

   Den vita tröjan kommer från Jeane Blush – Nelly. Men den har axelvaddar som jag klippt bort, så den är inte sådär superperfekt egentligen. Finns en ännu mer perfekt på Monki nu :)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)