10 frågor & 10 svar

Tjänar du pengar på din blogg?

Ja, jag tjänar pengar på min blogg. Jag får en lön av Modette, som grundar sig på hur många sidvisningar jag har per månad.

Vad ska man göra för att få fler besökare/läsare? Hur blev din blogg så stor?

Min blogg fick en extrem uppskjuts runt mars förra året. En lite större bloggare länkade mig och sedan hamnade jag på Blogg.se framsida, vann en outfittävling på Nelly och bara ett litet tag efter det ringde dem från Modette och frågade om jag ville börja på här. Mitt tips är att göra någonting unikt, något du skulle älska på en blogg. Få folk att upptäcka dig och stick ut från mängden. Kanske kommentera några extra rader hos några bloggar och få folk att fastna när dem går in på din blogg. Men jag tror att om du kan bidra med något genom din blogg som många älskar kommer du att upptäckas! Finns hur mycket tips som helst av mig och andra bloggare på: Bloggskolan

Vilken tid på året är det roligast att köpa kläder?

Jag tycker nog hösten. Just nu! Man får klä sig lite varmare och väldigt fint, men ändå våga frysa litegrann i det man tar på sig.

Varför har du bara svarta skor?

Jag är lite känslig när det kommer till färg. Tar jag på mig något med färg, så ser jag ofta till att bära svart på resterande plagg och då blir det svarta skor, enklast så.

Har du någon ungefärlig summa som du lägger varje månad på ditt yttre? Dvs. kläder, smink osv. Vet att det är en tråkig fråga,men kul att veta!

Oj, det kan variera så hemskt. Men inte under 5000 kronor tror jag. Shopping är ju lite av det som gör att denna blogg går runt.

Har du alltid klätt dig i mkt svart/vitt eller har du haft nån typ “punkar” period?

Haha, det var faktiskt en som frågade min syster om jag var punkare för ett år sedan eller två. Det var när jag inte gillade några färger över huvudtaget, utan bara bar svart – hela tiden. Tror dock mitt blonda långa hår har räddat mig från att folk ska bilda den uppfattningen.

Har du någon extrem fobi?

Färgade kläder. Haha, skämt o sido.. Vet inte om det är någon fobi, men klarar inte av folk som äter med öppen mun och smaskar, eller personer som rapar bland folk. Menar inte fobi för personen, men för beteendet.

Jag undrar om du har något tips på var man kan hitta fina faketatueringar?

Bikbok har ett par olika. Annars har Stylebytyra.se en massa fina!

Vart får du din inspiration ifrån?

Weheartit.com, Lookbook.nu

Varför använder du nästan alltid klackskor?

Man ska ju bära det man känner sig mest bekväm i, och det gör jag i klackar. Mina fötter är så vana med klackar att jag anstränger foten så mycket i låga att jag får lite ont. Så sjukt är det!

18 Responses to “10 frågor & 10 svar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *