Klädprojekt – Behöver er hjälp!

Ska försöka förklara utan att avslöja för mycket. Jag och min kompis Malin har ett klädprojekt på G, vilket kommer innehålla enkla överdelar med olika tryck på. Vad dessa kommer vara får ni dock se senare. Våra kläder kommer tryckas på ett tryckeri och säljas i butik och genom internet.

 Det vi nu tänkte var att med hjälp av er skapa ett namn till vårat märke. Personen som står för namnförslaget kommer få ett paket med några av våra kläder hemskickade. Namnet ska helst vara på engelska! Kom igen nu, visa vad ni går för 🙂

Ni har varit så duktiga, nu har vi över 700 förslag att kolla igenom och tror vi har några riktigt bra. Tack så mycket alla, men nu behöver vi ingen mer hjälp till det. Snart får ni reda på vilket vi valde 🙂 Kram!

308 Responses to “Klädprojekt – Behöver er hjälp!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *