Räkkväll

Skor – Nelly, Linne – Carlings, Byxor – Bikbok

Hinner inte ta någon bild ute. Så fick bli denna i vilket fall! Tycker dock skorna ser så hemskt plastiga ut på bilden. Jaja! Ikväll blir det halvåtta hos mig och Idol som vanligt denna vecka. Bästa, bästa TV! Klockan 9 är det räkkväll as usual hos familjen Törnegren. Baguetter, räkor och lite andra tillbehör som belöning efter städat rum. Sjukt att jag ätit räkor typ varannan torsdag de senaste 4 åren. Elit på att skala räkor, hehe. Föressten, fick ett paket från Modekungen idag också. Skymtar väl lite av innehållet på bilden!

Translate// Here you have my new boots on. I like the masculine look it gives the outfit! If you look really careful at the picture you will see what I got from a website called “Modekungen” today.

33 Responses to “Räkkväll”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *